Arctic AK60366M30NFMT, combină Full No Frost de 324 litri

Arctic AK60366M30NFMT e o combină frigorifică modernă cu tehnologie la şi şi un preţ accesibil. Are integrate tehnologii precum Full No Frost şi Air Flow Dual Tech. No Frost presupune că răcirea se realizează fără a produce gheaţă aşa încât să nu trebuiască se îl dezgheţaţi. Air Flow Dual Tech presupune că pentru fiecare compartiment există răcire individuală aşa încât mirosurile să nu se amestece.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat din gama Efiline care presupune că aceste aparate sunt semi-incorporabile şi cu un design specific. Uşile se deschid la 90 grade, iar dacă vreţi să le montaţi pe o anumită parte atunci acest lucru e posibil prin intermediul caracteristicii de uşi reversibile.


Păreri pro şi contra

Combina Arctic AK60366M30NFMT e un de culoare inox cu un volum net de 324 litri. În ciuda acestui lucru nu consumă mult curent şi nici nu ocupă mult loc. Consumul energetic e de 304 kWh, iar dimensiunile sunt de 60x67x185 lxaxî cm.
Aparatul permite reglaje prin intermediul termostatului aş încât să aveţi temperatura de care sunteţi interesaţi.
Dacă se întrerupe curentul pentru o perioadă lungă de timp atunci alimentele nu se vor altera deoarece are o autonomie de funcţionare fără curent de 33 ore.
Nu vine cu dotări precum dozator de apă sau gheaţă, acest lucru putându-se vedea şi din imaginea de mai sus.
Chiar dacă are un volum mare nu are dimensiuni exagerate, acestea fiind de 60x67x185 lxaxî cm, iar greutatea e de 70kg.
Cum e şi în cazul altor modele Arctic şi acesta are compartiment Garden Fresh pentru fructe şi legume. Nu e ceva deosebit deoarece toate combinele frigorifice au compartiment similar localizat în frigider.
Dacă uitaţi uşa deschisă ori nu e închisă bine o să fiţi avertizaţi sonor datorită caracteristicii Eco Buzz. Avertizarea vine după un minut de la lăsarea uşii deschise.

În cazul în care vreți o alternativă atunci vă recomand modelul Arctic pe alb care vine cu caracteristici similare după cum puteți vedea în comparația aceasta.

Te-ar mai putea interesa