Arctic AK60366M40NF, combină albă cu mânere laterale

Combina frigorifică Arctic AK60366M40NF are un design modern și pe lateral se află mânerele care sunt incorporate. Puteți să o incorporați deoarece are un design minimalist și puteți câștiga spațiu în plus și poate că nu vă doriți foarte mult mobilier. Bineînțeles, nu este un aparat complet incorporabil pe care trebuie să montați uși de mobilier. Cu siguranță, merită pentru că este vorba de un brand popular și care oferă eficiență energetică foarte bună pentru cât costă dar și un volum generos.

Dacă nu vă place congelatorul compartimentat, atunci alegeți un frigider cu volum similar, doar că are o lățime puțin mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare albă, dar există și acest model Arctic pe gri. Diferența dintre acele modele constă doar în clasa de eficiență energetică după cum se poate vedea în această comparație.

Clasa energetică A++ se acordă aparatelor cu un consum foarte mic de energie și tehnologiile avansate au un rol importante în acest sens. O generați nouă ca aceasta oferă o autonomie fără curent de 33 ore, adică e de 2 ori mai mare decât a variantelor anterioare sau care încă le vedem pe piață. Poate că și merită să cheltuiți puțin mai mult pentru un astfel de aparat. Rafturi pot fi puse diferit, adică pot fi ajustate în funcție de conținutul care va fi pus la interior.

Păreri pro și contra

Se poate incorpora parțial pentru că are balamale care deschid ușile ala 90 de grade, astfel că mobilierul de o parte și de alta a aparatului nu vă va încurca. Totuși, trebuie pus puțin mai în afară pentru că mânerele sunt în partea stângă. E dotat cu tehnologie Full No Frost, deci nu mai trebuie dezghețat pentru că nu se mai formează gheață în exces pentru că există un control mai bun la umidității(în congelator). Are Air Flow Dual Tech și se vede la interior că sunt numeroase orificii care distribuie uniform aerul rece spre alimente pentru a fi conservate uniform.

Arctic AK60366M40NF nu are uși reversibile pentru că nu are mânere orizontale (între uși), dar nu e cazul pentru că va fi pus pe un perete și nu în colțul camerei. Are condensatorul integrat pentru ca să aparatul să ofere mai mult spațiu.

Ar mai trebui adăugat că e fabricat în România și că are garanție 5 ani dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Seria produsului o găsiți în mai multe locuri (garanție, lipit pe frigider, lipit pe ambalaj și lipit în interiorul frigiderului pe partea stângă sau dreaptă a compartimentului pentru fructe-legume).

Te-ar mai putea interesa