Hotpoint BIWDHG861484EU, model incorporabil cu uscător

Mașina de spălat rufe Hotpoint BIWDHG861484EU e una mai specială deoarece nu e doar incorporabilă, ci are și uscător incorporat. Acest model se adresează celora care vor să-și amenajeze o bucătărie formată doar din aparatură incorporabilă. Încă de la început ar trebui să scriu că alternative neincorporabile la acest model ar fi Haier HWD80-B14959S8U1S și Whirlpool FreshCare+ FFWDD1176258BCVEU.

Acest electrocasnic are un preț bun Vezi prețul special de azi ». După cum vedeți, acest cost e unul mic, fiind datorat în mare parte faptului că eficiența energetică este una medie. Mai exact, la spălare vine cu clasa C și un consum de 63 kWh la 100 de spălări.

Argumente pro și contra

Aparatul de la Hotpoint este unul mai special, iar în rândurile care urmează am să evidențiez principalele aspecte pozitive și negative ale acestui model.

  • E un aparat incorporabil, adică nu va fi vizibil, fiind perfect integrat în bucătăria dvs.
  • Vine de la producătorul englez Hotpoint care este cunoscut pentru aparatura electrocasnică de calitate foarte bună.
  • Panoul de comandă e unul minim în adevăratul sens al cuvântului. Acest lucru ajută la o utilizare cât mai simplă.
  • Motorul e unul modern de tip inverter și ajută la economisirea de resurse. Acesta este motivul pentru care eficiența energetică la spălare este D.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont. Printre acestea ar fi faptul că eficiența energetică nu e la fel de bună precum la modelele amintite mai sus. Alt lucru ar fi că nu e smart, adică activitatea acestuia nu poate fi verificată ori controlată de pe un telefon inteligent.

De final trebuie să scriu că modelul Hotpoint BIWDHG861484EU e unul dintre puținele astfel de modele (incorporabile) de pe piață. Acesta e și motivul pentru care vine cu un preț ușor crescut comparativ cu modelele standard.
Dacă la un moment dat acest model nu va mai fi disponibil pe piață atunci trebuie să știți că puteți să alegeți și varianta mascării unui model standard.

Te-ar mai putea interesa