Hotpoint AQ116D68SDEN, model premium de 11kg

Hotpoint AQ116D68SDEN e o mașină de spălat rufe pentru o familie cu 5-6 persoane datorită capacității de 11kg. Cu o mașină de 6kg se poate spăla pentru 3-4 persoane, iar cu acest model vă dați seama că se poate spăla mai mult.
E un model cu clasa C întrucât la 100 cicluri de spălare consumă 70 kWh. Trebuie ținut cont de faptul că aceasta e noua clasă de eficiență energetică, vechea fiind A+++.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un panou de comandă simplu și cu un aspect general unic. De la distanță îți dai seama că e un model Hotpoint Aqualtis.

Păreri pro și contra

Comparativ cu mașinile de spălat rufe standard acest model Hotpoint AQ116D68SDEN se diferențiază cu câteva caracteristici precum:

  • Detectare grad murdărie. Prin detectarea gradului de murdărie mașina poate spăla mai eficient  și e mai eficientă energetic.
  • Capacitate 11kg. În felul acesta avem posibilitatea să spălăm pentru mai mult de 5 persoane.
  • Cicluri speciale. Aș enumera ciclul anti-alergie și cel călcare ușoară. Cel anti-alergenic e pentru persoane care au pielea sensibilă. Pentru aceste persoane e și opțiunea extra-clătire.

În privința zgmotului, cu aparatul acesta nu veți fi deranjați acustic deoarece nivelul de zgomot la spălare e 52 dB, iar la centrifugare e 79.

Nu e un model slim, întrucât dimensiunile sale sunt unele normale de 62x60x85 axlxî cm.
Din păcate nu are opțiune uscare, iar dacă vă interesează așa ceva atunci trebuie să mergeți pe varianta unei mașini Hotpoint cu uscător sau un uscător dedicat. Puteți vedea aici o comparație între modelul de față și modelul cu uscător incorporat. Dvs. decideți ce vi se potrivește mai bine.

De final trebuie să scriu că acest model e unul de calitate pentru cei interesați să spele pentru multe persoane, dar cu un consum mic de resurse.

Te-ar mai putea interesa