Hotpoint AQD1172D697JEU/BN, mașină de spălat cu uscător

Dacă sunteți interesați de o mașină de spălat cu capacitate mare atunci recomand modelul Hotpoint AQD1172D697JEU/BN. Față de alte modele se recomandă cu capacitatea de 11 kilograme la spălare și cu posibilitatea uscării rufelor deoarece are și uscător integrat.
De la început trebuie să scriu că e un aparat eficient energetic, lucru care se vede de pe eticheta energetică. Adică are clasa D la spălare și E la uscare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și consumă puține resurse. Din poza de alături se poate vedea că e un model cu aspect clasic al gamei Aqualtis. Aspectul e destul de asemănător cu al unui uscător Hotpoint așa încât nu prea poți să le deosebești de la distanță.

Hotpoint AQD1172D697JEU BN

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe cu uscător e una care te va ajuta să ai haine aproape gata de purtat.
Trebuie scris despre Hotpoint AQD1172D697JEU/BN că datorită capacității mari va fi perfect pentru o familie formată din 5-7 membri.
Fiind un model cu o capacitate mai mare are și o viteză mare de centrifugare de 1551 rotații. În acest caz va avea un zgomot de 83 decibeli. La spălare având un zgomot de 53 dB.

Mai în detaliu, valorile de consum sunt de 70 kWh la 100 cicluri de spălare și 414 kWh la 100 cicluri de uscare.
Pentru economii suplimentare de curent se pot folosi ciclurile de spălare la 20 grade.

Dacă aveți rufe pe care doar vreți să le împrospătați atunci există un ciclu special numit Steam Refresh care folosește aburi și durează 20 minute.
Alt ciclu special e cel pentru lână și e vorba despre unul aprobat de Woolmark. Acest ciclu se adresează rufelor care trebuie spălate manual.

Despre Hotpoint trebuie scris că e un producător american (precum Whirlpool) fondat acum 110 ani. Produsele acestora sunt unele de calitate, lucru datorat faptului că e deținut în parte de Whirlpool și Haier.

Te-ar mai putea interesa