Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM, uscătorul de rufe 8kg

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM face parte dintr-o serie specială care oferă ceva mai multe programe de uscare. Este certificată Woolmark Platinum Care deci poate spăla rufe care au etichetă „numai spălare manuală”. Acesta nu e singurul uscător de la acest brand și care să facă parte din această serie. Deci dacă nu vă place acesta, cu siguranță, veți găsi altul poate chiar ma ieftin. Nici o mașină de spălat nu poate să stoarcă toată apa din rufe și unele țesături sunt mai sensibile.

Alternative sunt destul de multe de la acest brand și nu cred că ar trebui să optație pentru un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Uscătoarele de rufe sunt destul eficiente comparativ cu cele incorporate care sunt inferioare din multe puncte de vedere. Deci chiar dacă veți alege un aparat 2 în 1 (mașină+uscător), tot nu veți beneficia de același performanțe (când aveți două aparate diferite). Depinde de bugetul vostru sau cât vreți să dați pe un aparat.

Încărcarea acestui aparat e frontală și nu suportă mai mult de 8 kg de rufe. Dacă mașina voastră nu spală atâta atunci puteți alege un program mai scurt la uscător și uscați cât pentru două programe de spălare. Clasele de eficiență energetică sunt foarte bune la modelele noi și ceva mai bune la cele performante. Un uscător ieftin are o clasă B, pe când cel de sus are clasa A++, adică aceeași ca și la o mașină de spălat.

Programele de spălare sunt următoarele: anti-sifonare, împrospătare, lână și altele. În total, e vorba de 16 programe iar în general uscătoarele au cam 8 programe. Prezintă destul de multe funcții dar ele sunt prezente și pe alte aparate deci nu sunt așa de speciale.

Plusuri: multe programe de spălare, capacitate de uscare mare, clasă energetică A++, panou de control avansat etc.
Minusuri: dimensiuni generoase.

Hotpoint Aqualtis AQC82F7TM e o alegere destul de interesantă ținând cont caracteristicile tehnice dar e și normal să fie așa la un așa preț. Clipul de jos e cu un aparat similar dar care e ceva mai vechi (aspectiv nu veți găsi vreo diferență).

Te-ar mai putea interesa