Heinner HSBS-520NFXF+, model de 519 litri cu AI

Heinner HSBS-520NFXF+ e un side by side mai special deoarece are AI, adică inteligență artificială.
Comparativ cu alte modele, acesta are integrate o multitudine de dotări utile și are garanție standard de 3 ani. În momentul de față e și o promoție cu 5 ani garanție dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are o multitudine de dotări utile. Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare inox cu două uși.

Pro și contra

Modelul Heinner HSBS-520NFXF+ are o capacitate foarte mare de 519 litri așa încât să poată ține la păstrat o cantitate impresionantă de alimente.
Partea de AI (inteligență artificială) are rol de a regla automat temperatura în compartimente.
Aș vrea să subliniez 3 aspecte importante care te-ar face să achiziționezi un astfel de aparat:
– Capacitatea foarte mare, fiind vorba despre 519 litri ca volum net.
– Sistemele de răcire foarte avansate deoarece are No Frost, Multi Air Flow și AI. Primul are rol de a răci fără a produce gheață, al doilea presupune distribuirea uniformă a aerului pe mai multe căi, iar al treilea l-am descris mai sus.
– Are o eficiență energetică superioară deoarece are clasa F cu un consum de 387 kWh pe an. Trebuie să precizez că e vorba despre date de pe noua etichetă energetică.

Există și aspecte negative, dar cel mai important e că nu are dispenser de apă sau gheață. Din această cauză recomand modele precum Beko GN162341XBRN sau Samsung RS65R5401M9/EO, dar cu mențiunea că sunt ceva mai scumpe.

Verdictul meu legat de acest aparat e că e unul dintre cele mai ieftine aparate tip side by side de pe piață și că merită achiziționat. raporturile dintre preț/fiabilitate și preț/dotări sunt foarte bune.

Te-ar mai putea interesa