Beko GN162341XBRN, frigorific clasa E cu dozator

Beko GN162341XBRN e un frigorific în stil american pentru acele persoane interesate de un aparat premium cu dotări multiple. De la început trebuie să scriu că acest side by side vine ca o alternativă de culoare dark inox la Samsung Rs65r5401m9/eo.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcții.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are două uși și că pe cea din stânga e poziționată dispenserul.

Pro și contra

Modelul Beko GN162341XBRN e unul care o multitudine de lucruri utile așa încât avem toate motivele să ne îndreptăm înspre el. Aceste lucruri utile sunt:
– Sistemul de răcire NeoFrost Dual Cooling care e o îmbinare dintre No Frost și Dual Cooling. Primul lucru presupune o păstrare la rece fără producere de gheață, iar al doilea că fiecare compartiment are răcire independentă.
– Compresorul e unul de generație nouă numit ProSmart Inverter. Acesta se evidențiază prin silențiozitate și eficiență energetică.
– Are dispenser de apă și gheață care e numit ice Fall.
– Eficiența energetică e una superioară deoarece are clasa E cu un consum anual de 326 kWh. Mai trebuie să scriu că în cazul unei pene de curent are autonomie fără curent de 9 ore.

Sunt și unele aspecte negative precum costul mai mare decât al unei combine și dimensiunile mai mari. Discutăm despre 91x71x179 lxaxî cm.
Ar mai trebui să adaug și că are o greutate ceva mai mare de 109kg așa încât va fi necesar de 2-3 persoane pentru poziționarea sa.

De final trebuie să scriu că acest model va fi unul suficient pentru cei mai pretențioși dintre dvs.
Despre Beko trebuie să scriu că e un producător premium care își comercializează produsele la nivel de continent.