Beko GN162341XBRN, frigorific clasa E cu dozator

Beko GN162341XBRN e un frigorific în stil american pentru acele persoane interesate de un aparat premium cu dotări multiple. De la început trebuie să scriu că acest side by side vine ca o alternativă de culoare dark inox la Samsung Rs65r5401m9/eo.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca aspect și funcții.
Din imaginea alăturată se poate vedea că are două uși și că pe cea din stânga e poziționată dispenserul.

Pro și contra

Modelul Beko GN162341XBRN e unul care o multitudine de lucruri utile așa încât avem toate motivele să ne îndreptăm înspre el. Aceste lucruri utile sunt:
– Sistemul de răcire NeoFrost Dual Cooling care e o îmbinare dintre No Frost și Dual Cooling. Primul lucru presupune o păstrare la rece fără producere de gheață, iar al doilea că fiecare compartiment are răcire independentă.
– Compresorul e unul de generație nouă numit ProSmart Inverter. Acesta se evidențiază prin silențiozitate și eficiență energetică.
– Are dispenser de apă și gheață care e numit ice Fall.
– Eficiența energetică e una superioară deoarece are clasa E cu un consum anual de 326 kWh. Mai trebuie să scriu că în cazul unei pene de curent are autonomie fără curent de 9 ore.

Sunt și unele aspecte negative precum costul mai mare decât al unei combine și dimensiunile mai mari. Discutăm despre 91x71x179 lxaxî cm.
Ar mai trebui să adaug și că are o greutate ceva mai mare de 109kg așa încât va fi necesar de 2-3 persoane pentru poziționarea sa.

De final trebuie să scriu că acest model va fi unul suficient pentru cei mai pretențioși dintre dvs.
Despre Beko trebuie să scriu că e un producător premium care își comercializează produsele la nivel de continent.

Te-ar mai putea interesa