Samsung RS65R5401M9/EO, side by side cu No Frost și dozator

Samsung RS65R5401M9/EO e un frigorific suficient de încăpător pentru a ține la rece o cantitate mare de alimente. Mai exact e vorba despre 617 litri, iar pentru accesul rapid la alimente are două uși.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare antracit cu dozator de apă.

Samsung RS65R5401M9 EO

Pro și contra

Aparatul Samsung RS65R5401M9/EO vine cu mai multe dotări utile, dar eu aș vrea să le aduc în prim plan pe cele mai utile:
1. Are SpaceMax, adică o tehnologie care o întâlnim la Samsung și care presupune cât mai mult spațiul la interior în condițiile în care exteriorul e compact.
2. Sistemele de răcire sunt foarte avansate întrucât aparatul e dotat cu All-Around Cooling și No Frost. Primul presupune o răcire uniformă peste tot, iar al doilea presupune că răcirea nu produce gheață.
3. Are dispenser mai avansat. Acesta oferă apă, gheață cub și gheață spartă. În interior, are facilitatea Indoor Ice Maker, care presupune existența unui recipient incorporat în ușă.
4. Consumul energetic e mic deoarece are clasa F cu un consum anual de 432 kWh. În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are o autonomie de funcționare de 6 ore.

Ca alternativă la acest model vă recomand un Midea, cu mențiunea că nu are dispenser, dar în schimb are 4 uși.

Per ansamblu acest model vine ca o variantă pentru acele persoane care vor un frigorific superior din toate punctele de vedere și care să poată țină la rece o cantitate mare de alimente.
Probabil că dispenserul ar putea fi considerat cireașa de pe tort și va fi motivul principal pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model.

Te-ar mai putea interesa