Heinner HDCH-660TSS, hotă decorativă cu lățime de 60 cm

Heinner HDCH-660TSS este o hotă adresată celora interesați de un aparat care să arate bine și să poată absoarbe o cantitate mare de aburi și miros într-un timp scurt. Asta e posibil deoarece are o putere de absorbție de 586 mc/h chiar dacă are un motor. Puteți amenaja o bucătărie ca la carte cu acest electrocasnic întrucât e un model aparent, iar finisajul pe inox arată bine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu un consum redus de energie. În cazul în care doriți să vă uitați și la alternative mai mari, atunci vă recomand modelul cu lățime de 90 cm de la același brand (circa 150 lei diferența).

Dimensiunile sunt unele normale (lățimea e una de 60 centimetri), iar controlul se realizează mecanic (butoanele sunt unele de tip push). E realizat din materiale rezistente, adică inox și aluminiu, iar culoarea e deschisă la culoare (există aparate și pe un inox închis).

Chiar dacă are un singur motor acest model e unul destul de puternic, iar viteza poate fi reglată pe 3 trepte de viteză. Conform celora care au cumpărat aparatul acesta vine cu o putere suficient de mare așa încât să nu trebuiască să folosiți treapta 3, deci nici nivelul de zgomot nu va fi mare. Nu e greu de întreținut întrucât vine cu două filtre din aluminiu care sunt lavabile. Se poate alege și varianta cu recirculare în caz că nu va fi montată pe un perete exterior, adică se va folosi un filtru cu cărbune activ.

Pro achiziția modelului acesta ar fi posibilitatea recirculării aerului, arată foarte bine, performanțele și că are o iluminare bună.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să nu coste mult atunci acest Heinner HDCH-660TSS ar fi bun. Brandul e unul românesc și poate că-l cunoașteți de ceva timp. Aparține de un cunoscut magazin online românesc, iar alte produse aflate în portofoliul acestui producător ar fi aspiratoarele, aparate de încălzire, roboți de bucătărie etc.

Te-ar mai putea interesa