Heinner HDCH-360TSS, model incorporabil cu un motor

Heinner HDCH-360TSS e un aparat de tipul hotă incorporabilă pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu electrocasnice moderne de tip incorporabile.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și de la început trebuie să scriu că e un aparat care arată de nota 10. Vine pe culoare inox, iar iluminarea e una de tip LED pentru a vedea cât mai bine ce gătiți.
Din imagine se poate vedea că panou de comandă e unul poziționat în parte dreaptă așa încât să fie ușor accesibil.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Heinner HDCH-360TSS de față se evidențiază prin mai multe aspecte, cel mai important fiind cele de mai jos:

  • Fiabilitatea e foarte bună prin faptul că s-au folosit materiale de calitate și că are o garanție standard de 3 ani extensibilă la 5 dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
  • Filtrele sunt unele lavabile din aluminiu, iar construcția lor le face ușor detașabile.
  • Oferă două modalități de ventilare, adică de evacuare (standard) și de recirculare.
  • Are un consum redus de electricitate deoarece are eficiență B cu un consum anual de 27 kWh.
  • Aspectul e unul plăcut, fiind un model incorporabil cu design decorativ.

Nivelul de zgomot la aparatului e de maxim 64 decibeli, acesta depinzând de treapta de putere aleasă. Modelul acesta e unul cu 3 trepte de putere.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care nu vor să umple casa de fum, abur sau mirosuri atunci când gătesc. Puterea de absorbție e una mare de 308.1 mc/h chiar dacă are un motor.
Despre producătorul Heinner trebuie să scriu că e unul din țara noastră și e cunoscut pentru produsele de calitate. Acesta se evidențiază de alte branduri prin faptul că produsele sale sunt mai ieftin și că au o garanței standard mai mare.

Te-ar mai putea interesa