Heinner HDCH-6060RGBK, hotă decorativă neagră

Heinner HDCH-6060RGBK este una dintre cele mai interesante modele oferite de acest brand și față de cele incorporabile (telescopice – Electrolux LFP539X), aceasta este una decorativă. Adică se montează diferit și nu cred că va fi mai dificil dacă aveți o ieșire pentru burlan pe același perete, dar aveți și posibilitatea montării unui filtru de carbon în caz că vreți prin recirculare. Mulți aleg hotele incorporabile deoarece burlanul vine scos pe lateral, astfel mobilierul va masca burlanul.

Pentru un montaj mai ușor puteți opta pentru o firmă specializată dar nu include montarea burlanului. Efectiv trebuie date niște dibluri și prinse niște șuruburi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este diferită de hota tradițională și forma ei diferă mult, plus că la acestea performanțele sunt mult mai mari (evidente din pricina dimensiunilor sale). Arată foarte bine și nici nu ați zice că este vorba de un brand care se comercializează doar în România. Panoul frontal din sticlă neagră dă un plus de eleganță iar butoanele nu sunt atât de evidente, deoarece sunt de tip touch.

Lămpile din spate luminează bine plita fiind destul de mari și puternice. Filtrul poate fi întreținut ușor fiind unul lavabil (aluminiu) și aveți acces destul de ușor la el, partea frontală. La aceste hote, partea frontală este mobilă, adică suprafața de absorbție se află în spatele ei. Pot fi diferențe de construcție la acestea în funcție de brand sau generație.

Aparatele acestui brand sunt tot mai atractive cu fiecare generație, iar prețurile sunt acceptabile. Dacă nu aveți un brand favorit și nici nu sunteți dispuși să cheltuiți foarte mult, Heinner oferă aparate excelente la prețuri atractive.

Concluzie

Aceasta se potrivește alături de alte aparte cu sticlă neagră sau doar pe negru. Heinner HDCH-6060RGBK are o capacitate de absorbție generoasă, astfel că face față chiar și în bucătăriile mai spațioase. Eu îl recomand oricui, deoarece arată bine, nu costă mult (în comparație cu hotele de la producători mai populari), performanțe excelente în special dacă bucătăria nu este foarte mare.

Te-ar mai putea interesa