Electrolux LFP539X, hotă telescopică cu adâncime de 30 cm

Electrolux LFP539X este o hotă destul de compactă după cum am și menționat în titlu, dar care se descurcă foarte bine în cele mai multe situații. Adică are o capacitate mai mare decât altele și este de înțeles, pentru că are și un preț simțitor mai mare. Cu alte cuvinte, nu va fi pentru oricine, însă nu veți regreta alegerea făcută, întrucât va scoate mirosul și aburul în cel mai scurt timp. O hotă performantă nu trebuie să fie mare sau să ocupe mult spațiu, ea poate să se descurce bine. Totuși, vorbim de un model cu lățime mai mare și acest aspect este vizibil din imaginea de jos – 90 cm.

Acestea sunt perfecte pentru cei ce gătesc mult și folosesc simultan mai multe arzătoare. Poate că aveți o plită cu lățime mai mare, cum sunt cele pe gaz cu 5 arzătoare sau chiar una electrică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Indiferent de plita folosită, veți avea nevoie de o hotă cât mai performantă pentru că și așa nu obișnuiți să o folosiți în treapta a 3-a deoarece nu vreți să fie zgomotoasă, plus că își face treaba și în a 2-a. Designul telescopic este destul de cunoscut fiind cel mai popular atunci când vorbim de soluții accesibile, însă și cele decorative (Electrolux LFT766X) le găsiți la toate prețurile (prețul fluctuează în funcție de materialele folosite, dotări și brand).

La cea de sus, pot spune că vorbim de specificații foarte bune și este de înțeles pentru că vorbim de un buget mai mare:

  • iluminare LED cu două becuri poziționate în față.
  • partea telescopică este din sticlă ca la hotele clasice și are rolul de captare a aburului.
  • puteți alege cum vreți să ventilați camera – evacuare sau recirculare (prin intermediul burlanului, respectiv a unui filtru din carbon).
  • are trei filtre lavabile din inox (multe hote au din aluminiu, dar nu cred că are mare importanță).
  • suprafața hotei este tot din inox și se poate vedea din imaginea de prezentare – finisaj argintiu.
  • debitul maxim al hotei este impresionant – 600 mc/h (bun pentru camere de circa 18 mp).

Concluzie

Cele de sus pot fi și motive pentru a o alege deoarece sunt specificații foarte bune. Electrolux LFP539X oferă clase de eficiență foarte bune și aici mă refer la consumul de energie, iluminare și filtrare grăsime.

Te-ar mai putea interesa