Heinner HCH-490-WH, hotă incorporabilă cu două motoare

Heinner HCH-490-WH este o hotă incorporabilă cu două motoare și o putere de absorbție de 304 mc/h. Se adresează celora care vor un model clasic care se montează sub corpul suspendat. Acest model de hotă nu este foarte popular pentru mulți își doresc hote cu un aspect cât mai modern.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul eficient din toate punctele de vedere. Poate că unora li se pare că are un preț cam mare, dar acesta e dat de capacitatea de absorbție superioară. O să găsiți modele la 300 lei, dar acelea au capacității de circa 150 mc/h, adică de 2 ori mai mici ca a acesteia.

 

Hota e una pe alb, iar burlanul are diametru de 120 mm. E un model clasic prin prisma aspectului, dar și a controlului deoarece poate fi controlată mecanic (tip push). Motoarele are o capacitate maximă de 610 mc/h, dar asta e obținută doar în treapta cea mai ridicată. Modelul acesta are 3 trepte de viteză și nivelul de zgomot diferă în funcție de selecție.

Iluminarea LED este destul de bună și nu cred că este nevoie să porniți un bec suplimentar. Capacitatea de absorbție nu trebuie confundată cu puterea motoarelor care au 120W. Filtrul este lavabil, adică poate fi întreținut ușor și este destul de durabil fiind unul din aluminiu. Nivelul de zgomot maxim e de 74 decibeli, deci nu e un aparat prea gălăgios și depinde de treaptă după cum am precizat anterior.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are un preț atractiv, o lățime de 90 cm care este perfectă pentru plite mari, sunt disponibile mai multe culori, puterea mare și iluminare LED. Nu prea ia ce să-i reproșezi în acest buget.

Deci, dacă vrei un aparat eficient care să te ajute să menții casa fără mirosuri de mâncare și fără aburi atunci acest Heinner HCH-490-WH ar fi recomandarea mea. În cazul în care te interesează alternative în intervalul de 500-600 (capacitate de absorbție), atunci te poți uita la branduri mai populare la nivel internațional.