Heinner HC-V286F+, combină de 286l cu Less Frost

Heinner HC-V286F+ e un electrocasnic de tipul combină frigorifică. Se evidenţiază cu o capacitate mare de 286 litri şi dimensiuni compacte de 54x60x180 lxaxî cm.
De la început trebuie să scriu că nu are No Frost, dar are Less Frost aşa încât să se producă mai puţină gheaţă, iar dezgheţarea să trebuiască făcută mai rar.

Combina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un frigorific cu 3 ani garanţie, uşi reversibile şi alte lucruri utile.


Păreri pro şi contra

Din poza de mai sus se poate vedea că acest Heinner HC-V286F+ e de culoare albă şi că mânerele sunt unele integrate.
Am scris că are „uşi reversibile”, acest lucru însemnând că uşile pot fi reglate pentru deschidere înspre stânga sau dreapta.
Are clasa F de eficienţă energetică cu un consum anual e 280 kWh. Trebuie precizat că e vorba despre noua clasă de eficienţă energetică. Vechea era A+.
Dacă toate frigorificele Arctic au termostat trebuie menţionat că şi acesta are aşa ceva. Prin intermediul acestuia se pot seta temperaturile din compartimente (frigider şi congelator) şi modul de funcţionare.
E un aparat cu nivel redus de zgomot deoarece e vorba despre 40 decibeli.
Interiorul e unul foarte simplu, frigiderul având 3 rafturi (4 rafturi la uşă) şi un compartiment, iar congelatorul 3 compartimente.

Singurul neajuns e că n uare No Frost, dar (după cum am scris) are Less Frost care presupune mai puţină gheaţă şi decongelări mari rare.

Dacă nu cunoaşteţi brandul Heinner atunci trebuie să scriu că e unul românesc care e cunoscut pentru produse calitative disponibile la preţuri mici.
De final trebuie să spun că acest model e unul cu nimic mai prejos faţă de produse de la branduri de top. Produsele Heinner sunt prezente în oferta magazinelor româneşti (inclusiv în supermarket-uri) şi arată foarte bine.

Te-ar mai putea interesa