Heinner HF-H2206BKF+, frigider simplu cu două uşi

Heinner HF-H2206BKF+ este un frigorific modern de tipul frigider cu două uşi. Are o capacitate de 205 litri, fiind vorba despre un volum net.
Faţă de alte modele se evidenţiază prin faptul că e pe negru şi că are doar facilităţi utile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern… mai mult prin aspect.
Din imaginea de alături se poate vedea că la exterior e simplu cu logoul Heinner.


Păreri pro şi contra

Modelul Heinner HF-H2206BKF+ e unul cu o fiabilitate bună, lucru demonstrat prin faptul că are o garanţie standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.
Mânerele uşilor sunt unele integrate, iar uşile sunt unele reversibile. Mai exact acestea pot fi reglate să se deschidă înspre stânga sau dreapta.
Aparatul nu este unul gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 42 decibeli.
Nici dimensiunile nu sunt exagerate, înălţimea fiind de 143 cm. Dimensiunile complete sunt de 143x56x55 îxlxa cm. Din acestea se poate vedea că nu va ocupa prea mult loc şi nici nu va fi greu de băgat pe uşă.
Compartimentarea e bine realizată prin faptul că partea de congelator are un compartiment (împărţit în două de un raft) e 37 litri, iar frigiderul are 3 rafturi şi o capacitate de 168 litri. Partea de frigider mai are 3 suporturi la uşă şi compartiment pentru fructe sau legume.
Eficienţa energetică a aparatului e una bună prin faptul că are clasa A+.

Există şi câteva dezavantaje precum faptul că nu are No Frost sau dispenser de apă. Dacă peste lipsa dispenserului putem trece, peste lipsa No Frost trecem cu greu. Dar, trebuie ţinut cont de faptul că are un preţ foarte accesibil.

Despre brandul Heinner trebuie scris că e unul românesc, chiar dacă după nume pare a fi străin. Caracteristic acestuia sunt produsele cu preţuri accesibile şi garanţie standard de 36 luni.

Te-ar mai putea interesa