Arctic AK54305M30MT, frigorific de 291 litri

Arctic AK54305M30MT e un frigorific modern care vine cu o capacitate mare de 291 litri şi clasa A+ de eficienţă energetică.
Este un frigorific clasic Arctic cu dotări precum uşi reversibile, termostat ajustabil şi XXL Bottle.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Aspectiv se poate vedea că se prezintă cu un design minimal, fără dispenser de apă sau gheaţă.
Din imaginea de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare argintie aşa încât să se integreze perfect în bucătăria dvs.

Păreri pro şi contra

Combina frigo Arctic AK54305M30MT are clasa A+ (vechea clasă) de eficienţă energetică cu un consum de 267 kWh pe an. Dacă se întrerupe curentul atunci are o autonomie de 16 ore.
Dimensiunile electrocasnicului sunt de 54x57x181 lxaxî cm. În acest fel putem spune că aparatul e unul care nu va ocupa prea mult loc.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind de 38 decibeli. E destul de mic dacă e să-l comparăm cu cel al unei maşini de spălat rufe.
Compartimentarea e una realizată bine, fiind vorba despre un frigider cu 4 rafturi şi congelator cu 3 compartimente. Capacitatea de îngheţ a congelatorului e de 4kg pe zi, iar în felul acesta alimentele perisabile vor sta în cele mai bune condiţii.
Nu are dotări precum dispenser de gheaţă sau No Frost. Datorită acestui ultim neajuns va trebui ca dezgheţarea şi decongelarea să o faceţi manual. Dacă vreţi ceva cu No Frost atunci acest model ar fi o alternativă.
Caracteristica „uşi reversibile” presupune că uşile pot fi reglate să se deschidă înspre stânga sau dreapta în funcţie de unde e peretele sau alte lucruri care pot încurca deschiderea uşilor.

Te-ar mai putea interesa