Samsung RS68N8220B1/EF, side by side cu dispenser

Side by side-ul Samsung RS68N8220B1/EF e unul dintre cele mai noi apariții de la acest brand și are un design premium cu mânere incorporate, pe când alte modele au mânere verticale la vedere. Depinde cum vă place sau poate că nu acordați prea mare atenția acestor detalii. Oricum, discutăm de un model cu spațiu interior mare, răcire eficientă și numeroase tehnologii. Aici mă refer la tehnologia de răcire Dual Cooling Plus (răcirea independentă pentru frigider/congelator), compresor Digital Invertor, .

Din poza de jos se vede acest model negru care are un dispecer pe ușa congelatorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poate că nu e la vedere acel control digital, dar e destul de ușor de utilizat pentru că sunt prezente butoane senzitive. Dozatorul cu apă e unul cu rezervor dar la alte aparate similare poate fi racordat la apă cu un furtun care e inclus. Depinde și ce vă convine mai mult.
Panoul de control oferă și niște funcții suplimentare sau chiar standard pentru acest tip de aparat.

Pentru a nu ocupa foarte mul spațiu, acest aparat se pune lângă mobilier sau îl incorporați, că doar nu aveți un mobilier chiar simplu, ci unul mai mare. Acest brand oferă și alte tipuri de soluții dacă nu vă convine acesta, iar bugetul trebuie să fie generos dacă discutăm de aparate premium. Nivelul de zgomot e redus ținând cont că e un model mare și cred că veți aprecia acest lucru.

Păreri pro și contra

Ținând cont că e cât două combine frigorifice sau două frigidere, sunt prezente două compartimente pentru fructe și legume, însă pot fi puse și alte alimente care nu sunt ambalate. Sunt 3 rafturi la frigider care pot fi puse în funcție de necesități, iar pe ușă sunt 5 suporturi. Controlul electronic e la interior și e destul de vizibil pentru că butoanele sunt iluminate, iar temperatura se reglează destul de ușor.

Samsung RS68N8220B1/EF e un model destul de nou care impresionează la multe capitole, doar că nu e pentru oricine. Spun asta pentru că are un preț destul de mare plus că e nevoie de o bucătărie destul de mare.

Lasă un comentariu