Heinner DCH-6590TIX, hotă incorporabilă decorativă de 90 cm

Heinner DCH-6590TIX este un aparat care poate fi instalat pe perete și nu sub mobilierul suspendat, cum e la unele. Prețul acestor aparate e același dacă nu chiar ușor mai mare, însă depinde și de performanțe. Nu e chiar ieftină dacă e să ne uităm la toate gama de hote de la acest brand, însă vorbim de un design cu lățime de 90 cm, deci pentru plite mult mai mari. Mie îmi place designul noilor hote decorative, cum e și cea de jos, însă și acestea pot fi de mai multe tipuri. Bucătăria arată mai bine dacă optați să puneți aparate cu finisaj pe inox.

Alături de această hotă aș alege o plită pe gaz deoarece nu sunt multe plite electrice atât de late sau poate că folosiți una și nu aveți hota potrivită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

E un model decorativ care cu aspect argintiu și frontul este realizat din sticlă neagră. Astfel, panoul de control este lucios și elegant, iar butoanele sunt senzitive. Iluminarea oferită e foarte bună și se laudă cu o eficiență energetică A, că doar vorbim de lămpi de tip LED. E dotată nu cu 1/2 filtre, ci cu trei filtre metalice care pot fi spălat fără probleme, ele fiind din aluminiu. Eficiența energetică este un alt aspect important în special la hotele mari, iar la aceasta este B.

Nu mai sunt alte caracteristici tehnice care ar trebui să le mai menționez, poate că se folosește de un singur motor care are o putere de absorbție maximă de 623 mc/h.

Concluzie

Trebuie să fie pusă pe lista de cumpărături și chiar dacă costă mult mai mult decât altele, are un raport preț/performanță foarte bun, dotări bune, dar și materiale mai de calitate.

Dacă modelul Heinner DCH-6590TIX vi se pare cam scump atunci puteți alege un model cu design clasic ori una cu lățime de 60 cm (Heinner DCH-650RGBK). Mai sunt și resigilate care nu sunt cu probleme, eventual au fost doar returnate și prezintă mici urme de folosire. Indiferent cât de mare ar fi bucătăria, capacitatea oferită de hota de sus este satisfăcătoare.

Te-ar mai putea interesa