Heinner DCH-650RGBK, hotă incorporabilă decorativă neagră

Heinner DCH-650RGBK este o hotă specială deoarece are un design modern (înclinat). Poate că acest brand nu vă spune multe, însă are o experiență destul de îndelungată în domeniul electrocasnicelor, în special în România. Oferă și alte tipuri de electrocasnice, chiar și alte hote dacă vă doriți una tot decorativă însă de tip turn (Heinner DCH-650GX) sau șemineu. Soluțiile oferite de acest brand nu se adresează oricui, deoarece evacuarea trebuie să se facă prin spate și nu toate suportă acel filtru de carbon pentru recirculare (alternativă la burlan). Dacă nu ați mai văzut acest model, v-am pus o poză cu aceasta mai jos și pot spune că arată bine în special în bucătăriile cu aparate incorporabile tot pe aceeași culoare – negru.

Prețul său e destul de mare pentru o hotă însă oferă specificații și un design similar cu cel al modelelor premium. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

E un model cu un design modern și sticla aceea îi dă un plus de eleganță, unele au doar suprafața colorată sau pe inox. Sunt trei trepte de putere ca la multe alte hote, iar performanțele și nivelul de zgomot sunt diferite la fiecare.

La instalare e bine să țineți cont de detaliile din manualul său, adică e bine să țineți cont de dimensiuni. Oricum, nu are o lățimea mai mare decât cea a unei hote obișnuite (aceasta are 60 cm), însă la cele decorative e bine să mai aveți puțin spațiu de o parte și de alta.

Concluzie

Merită aleasă pentru că este performantă, eficientă, arată bine în orice bucătărie modernă, ușor de controlat etc. Costă mai mult decât restul hotelor de la acest brand dar este de înțeles pentru că vedem o construcție mult diferită și materiale mai de calitate. Heinner DCH-650RGBK merită să fie pusă pe lista de cumpărături în special dacă nu vă doriți un model clasic sau incorporabil. Aceasta se potrivește bine alături de orice tip de plită în suprafața trebuie să fie vitroceramică (plită electrică) sau cu sticlă termorezistentă (plită pe gaz).

Te-ar mai putea interesa