Heinner DCH-650GX, hotă decorativă din inox și sticlă

p>Heinner DCH-650GXe oo hotă adresată celora interesați de un aparat care să arate bine și să poată absoarbe o cantitate mare de aburi și miros într-un timp scurt. Asta e posibil deoarece are o putere de absorbție de 643 mc/h chiar dacă are un motor. Puteți amenaja o bucătărie ca la carte cu acest electrocasnic întrucât e un model incorporabil.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu un consum redus de energie. În cazul în care doriți să vă uitați și la alternative atunci vă recomand modelul Gorenje DF6116E.

Merită sau nu merită cumpărat?

Dimensiunile sunt unele normale (lungimea e una de 60 centimetri), iar controlul se realizează mecanic (butoanele sunt unele de tip push).
E realizat din materiale rezistente, adică inox și sticlă, iar culoarea e argintie.
Chiar dacă are un singur motor acest model e unul destul de puternic întrucât are o putere de absorbție de 643 mc/h, iar viteza poate fi reglată pe 3 trepte de viteză. Conform celora ca re au cumpărat aparatul acesta vine cu o putere suficient de mare așa încât să nu trebuiască să folosiți treapta 3.
Nu e greu de întreținut întrucât vine cu filtru de aluminiu care e lavabil.
Pe partea de zgomot se comportă ok, dar cu cât e mai ridicată treapta cu atât zgomotul o să fie mai mare.
Chiar dacă are un singur motor acest model e dotat cu două lămpi de iluminare, iar în acest fel o să vedeți foarte bine ceea ce preparați, chiar dacă în încăpere e întuneric (evident că lămpile trebuie aprinse de la buton).

Pro achiziția modelului acesta ar fi brandul, că nu costă mult, fiabilitatea bună, performanțele și că are un aspect plăcut.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să nu coste mult atunci acesta ar fi bun. Brandul e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc. Aparține de un cunoscut magazin online românesc, iar alte produse aflate în portofoliul acestui producător ar fi aspiratoarele, aparate de încălzire, roboți de bucătărie etc.

Te-ar mai putea interesa