Gorenje DF6116E, hotă incorporabilă cu carcasă din oțel inoxidabil

Hota incorporabilă Gorenje DF6116E are o carcasă realizată din oțel inoxidabil care-i dă un plus de eleganță, dar nu e sigura variantă în acest buget. Totuși, nu toate se pot lăuda cu o capacitate de absorbție atât de mare și cu lămpi atât de eficiente. Aceasta arată foarte bine deasupra unei plite care e pe aceeași culoare și chiar dacă aveți o plită electrică nu e nici o problemă, pentru că acel cuptor incorporabil e pe inox cu negru. Până la urmă negrul se poate asorta cu orice, ca și culoarea argintie a acestei hote.

Panoul de control mecanic e diferit la aceasta pentru că e poziționat în partea din spate între lămpi și e cu slidere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se folosește de 2 motoare care dezvoltă o putere de 250 W, iar consumul anual e undeva la 163 kWh, însă depinde cât de des o folosiți. Clasa de eficiență energetică e E, deci nu e cea mai grozavă dar e de așteptat pentru că ne dorim o hotă ieftin și care poate absorbi mult.

Puterea de absorbție diferă de la o treaptă la alta și aveți la dispoziție 3 trepte după cum se vede pe panoul de control. În cea mai mică treaptă hota poate absorbi în jur de 224 mc/h. Sliderul din stânga pornește lămpile sale care luminează decent plita și ce îi în jurul ei.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe hote cu aceleași performanțe în acest preț, însă dacă alegeți o hotă ieftină nu vă puteți aștepta să fie și eficientă la toate capitolele. Se folosește de lămpi de tip LED care sunt foarte bune, iar dacă alegeți în final altă hotă care are lămpi halogen, ele pot fi înlocuite. Poziționarea lămpilor e în spate de fiecare dată la acest ip de hotă pentru că partea din față se extinde pentru a-și mări suprafața de absorbție.

Gorenje DF6116E oferă niște specificații tehnice bune și o puteți folosi chiar și într-o bucătărie mare. Capacitatea unei hote se alege în funcție de mărimea încăperii dar și de posibilitatea aerisirii încăperii. Poate că pe timp de vară preferați să deschideți geamul, însă nu o puteți face tot timpul anului.

Te-ar mai putea interesa