Haier HW100-B14979-S, model clasa A pentru 4-5 persoane

Haier HW100-B14979-S e o mașină de spălat rufe modernă cu o capacitate de 10kg așa încât să puteți spăla pentru 4-6 persoane. De la început trebuie să scriu că e un model premium pentru persoanele interesate de un aparat care să poată spăla mult cu un consum redus de energie.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine are grijă să avem facturi cât mai mici la curent.
În acest are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 51 kWh la 100 cicluri.

Păreri pro și contra

Mașina Haier HW100-B14979-S e una cu foarte multe tehnologii care sunt utile pe partea de confort. Mai exact are tehnologii care fac întreținerea mai ușoară. Astfel de tehnologii sunt ABT și Smart Dual Spray. Prima presupune că garnitura și sertarul pentru detergent sunt tratate cu ioni de zinc, iar a doua presupune că după fiecare spălare interiorul e curățat automat.
Pe partea de economie de resurse are detectare automată a cantității (caracteristică numită Auto Weight), Smart Dosing (dozarea detergentului) și motor Direct Motion.
E fabricat din materiale de calitate, iar un exemplu ar fi cuva din inox.
Dimensiunile sale sunt unele standard de 53x60x85 axlxî cm, iar greutatea e una de 77kg. Se menționează că are o ușă mai mare decât media și că e vorba despre un diametru de 36 centimetri.
Pe lângă cele 14 programe are și program rapid de 15 minute. Acesta se va dovedi utile pentru o cantitate redusă de rufe care e puțin murdară.
Ar trebuie să menționez că are și funcție Refresh care se folosește de vapori pentru reîmprospătare și îndepărtarea mirosurilor. Această funcție durează 20 minute.

Din păcate nu are funcție uscător precum acest model Haier, dar puteți să luați și un uscător dedicat precum Haier HD100-A2979-S

Te-ar mai putea interesa