Haier HD100-A2979-S, uscător cu pompă de căldură

Haier HD100-A2979-S e un uscător din categoria premium pentru persoanele care vor să usuce o cantitate mare de haine cu un consum energetic nu prea mare. Discutăm despre 280 kWh pe an și vechea clasă A++ de eficiență energetică.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium. Se poate vedea din imaginea de alături că are un panou de comandă modern care e sub forma unui ecran touch.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HD100-A2979-S e unul echipat cu multe lucruri utile așa încât să fie ușor de folosit și să consume cât mai puțin curent. Principalele lucruri care-l recomandă sunt:

  • Cuva din inox care face ca aparatul să fie unul de îndelungă folosință.
  • Pompa de căldură care contribuie la un consum energetic mic comparativ cu modele care nu au așa ceva. La consum redus de curent contribuie și motorul tip inverter care e unul în câmp magnetic cu frecare mecanică redusă.
  • Senzorul de umiditate numit Dry Sensor. Acesta oprește ciclul de uscare atunci când rufele sunt uscate. S-ar putea spune că e o alternativă la senzorul care detectează încărcătura prezent la mașinile de spălat rufe.
  • Întreținerea ușoară datorită ABT (un sistem care presupune că garnitura și alte zone sunt tratate cu ioni de zinc, lucru întâlnit și la mașinile de spălat Haier) și a sistemului de filtrare în 3 straturi.

Din păcate nu are facilități smart de controlare prin telefon, dar nici nu știu dacă sunteți interesați de așa ceva.

Aparatul acesta e pentru persoanele care vor să usuce haine pentru mai multe persoane (adică pentru 4-5 persoane) cu un consum mic de curent. Suplimentar acest aparat are diverse facilități care fac ca hainele să nu fie șifonate ori să nu se deterioreze.

Te-ar mai putea interesa