Haier HD100-A2979-S, uscător cu pompă de căldură

Haier HD100-A2979-S e un uscător din categoria premium pentru persoanele care vor să usuce o cantitate mare de haine cu un consum energetic nu prea mare. Discutăm despre 280 kWh pe an și vechea clasă A++ de eficiență energetică.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de la un producător premium. Se poate vedea din imaginea de alături că are un panou de comandă modern care e sub forma unui ecran touch.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HD100-A2979-S e unul echipat cu multe lucruri utile așa încât să fie ușor de folosit și să consume cât mai puțin curent. Principalele lucruri care-l recomandă sunt:

  • Cuva din inox care face ca aparatul să fie unul de îndelungă folosință.
  • Pompa de căldură care contribuie la un consum energetic mic comparativ cu modele care nu au așa ceva. La consum redus de curent contribuie și motorul tip inverter care e unul în câmp magnetic cu frecare mecanică redusă.
  • Senzorul de umiditate numit Dry Sensor. Acesta oprește ciclul de uscare atunci când rufele sunt uscate. S-ar putea spune că e o alternativă la senzorul care detectează încărcătura prezent la mașinile de spălat rufe.
  • Întreținerea ușoară datorită ABT (un sistem care presupune că garnitura și alte zone sunt tratate cu ioni de zinc, lucru întâlnit și la mașinile de spălat Haier) și a sistemului de filtrare în 3 straturi.

Din păcate nu are facilități smart de controlare prin telefon, dar nici nu știu dacă sunteți interesați de așa ceva.

Aparatul acesta e pentru persoanele care vor să usuce haine pentru mai multe persoane (adică pentru 4-5 persoane) cu un consum mic de curent. Suplimentar acest aparat are diverse facilități care fac ca hainele să nu fie șifonate ori să nu se deterioreze.