Haier HWD80-B14979-S, mașină premium cu uscător

Haier HWD80-B14979-S e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de un aparat modern cu funcție de uscare. Spre deosebire de alte modele cu uscător acesta e unul cu dimensiuni compacte, adică slim.
Poate spăla pentru o familie de 3-4 persoane întrucât capacitatea de spălare e 8kg. În ciuda acestui fapt consumul energetic e unul mic de 48 kWh la 100 spălări și are clasa A. La spălare+uscare are clasa D cu un consum de 266 kWh la 100 cicluri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu un design caracteristic mașinilor de spălat rufe de la Haier.

Păreri pro și contra

Există mai multe modele pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, printre acestea cele mai importante sunt:

  • Motorul Direct Motion care (conform Haier) e superior modelelor Inverter. Acest motor presupune cuplarea motorului direct pe tambur și existența mai puținor piese.
  • E slim pentru că are dimensiuni de 46x60x85 axlxî cm. Ușa e una cu dimensiuni mari de 36 cm (e vorba despre diametru).
  • Detectarea automată a cantității e prezentă la acest model, purtând numele de Auto Weight. Acest sistem ajută la economisirea de apă și timp.
  • Întreținerea ușoară datorită ABT, Smart Dual Spray și Smart Detecting.
    ABT presupune tratarea cu ioni de zinc a garniturii și tamburului cu scopul de a elimina bacteriile.
    La terminarea fiecărui ciclu de spălare e activat sistemul Smart Dual Spray care presupune că mașina e curățată de scame și detergent.

Verdictul meu referitor la acest model e că își merită banii pentru cineva interesat de calitate și un aparat care să economisească resurse.
Dacă nu cunoașteți prea multe detalii referitoare la producătorul Haier atunci trebuie știut că e unul asiatic și că are colaborări cu Whirlpool în sensul că împreună dețin Hotpoint.
Dacă modelul acesta are o capacitate prea mică pentru dvs atunci vă recomand modelul HWD120-B14979-S (tot de la Haier), iar o aici poți vedea co comparație între cele două modele

Te-ar mai putea interesa