Haier HWD80-B14979-S, mașină premium cu uscător

Haier HWD80-B14979-S e o mașină de spălat rufe modernă pentru persoanele interesate de un aparat modern cu funcție de uscare. Spre deosebire de alte modele cu uscător acesta e unul cu dimensiuni compacte, adică slim.
Poate spăla pentru o familie de 3-4 persoane întrucât capacitatea de spălare e 8kg. În ciuda acestui fapt consumul energetic e unul mic de 48 kWh la 100 spălări și are clasa A. La spălare+uscare are clasa D cu un consum de 266 kWh la 100 cicluri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern cu un design caracteristic mașinilor de spălat rufe de la Haier.

Păreri pro și contra

Există mai multe modele pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, printre acestea cele mai importante sunt:

  • Motorul Direct Motion care (conform Haier) e superior modelelor Inverter. Acest motor presupune cuplarea motorului direct pe tambur și existența mai puținor piese.
  • E slim pentru că are dimensiuni de 46x60x85 axlxî cm. Ușa e una cu dimensiuni mari de 36 cm (e vorba despre diametru).
  • Detectarea automată a cantității e prezentă la acest model, purtând numele de Auto Weight. Acest sistem ajută la economisirea de apă și timp.
  • Întreținerea ușoară datorită ABT, Smart Dual Spray și Smart Detecting.
    ABT presupune tratarea cu ioni de zinc a garniturii și tamburului cu scopul de a elimina bacteriile.
    La terminarea fiecărui ciclu de spălare e activat sistemul Smart Dual Spray care presupune că mașina e curățată de scame și detergent.

Verdictul meu referitor la acest model e că își merită banii pentru cineva interesat de calitate și un aparat care să economisească resurse.
Dacă nu cunoașteți prea multe detalii referitoare la producătorul Haier atunci trebuie știut că e unul asiatic și că are colaborări cu Whirlpool în sensul că împreună dețin Hotpoint.
Dacă modelul acesta are o capacitate prea mică pentru dvs atunci vă recomand modelul HWD120-B14979-S (tot de la Haier), iar o aici poți vedea co comparație între cele două modele