Haier HD90-A3979-S, motive pentru care să cumperi acest model

Haier HD90-A3979-S e un uscător de rufe cu pompă de căldură, lucru care înseamnă o eficiență energetică deosebită. Are o capacitate de 9kg, iar consumul energetic e de 193 kWh (având clasa A+++, adică vechea clasă energetică).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Vizual se prezintă precum oricare alt uscător de la Haier, care la rândul lor arată ca mașinile de spălat de la acest brand.

Păreri pro și contra

Aparatul Haier HD90-A3979-S are mai multe avantaje, printre care cele mai importante sunt cele care urmează:
Are senzor de uscare numit Dry Sensor care detectează gradul de umiditate al rufelor, iar când uscarea e realizată satisfăcător atunci ciclul e oprit.
Durata de uscare poate fi reglată prin intermediul funcției i-Time. Acest lucru se va dovedi util în cazul în care aveți haine sensibile ori senzorul amintit mai sus nu-și face treaba cum trebuie.
Comparativ cu un uscător integrat în mașina de spălat are mai multe programe. În total e vorba despre 14 programe.
Întreținerea e una ușoară deoarece are ABT și filtrare 3 în 1. Sistemul ABT presupune că anumite părți din aparate sunt tratate cu ioni de zinc așa încât să nu se înmulțească bacteriile. Filtrul 3 în 1 e unul cu trei straturi situat lângă ușă așa încât să fie ușor de accesat și curățat.
Consumul redus datorită faptului că are pompă e căldură. În acest fel are un consum anual de 193 kWh. Acesta e unul rezonabil având în vedere că e vorba despre un uscător.

Per ansamblu acest model e recomandarea mea în cazul în care doriți un aparat premium pentru uscarea unei cantități mari de rufe. Nu e premium numai datorită faptului că arată bine și alte multe lucruri utile, ci și datorită faptului că are componente rezistente (printre acestea se numără cuva din inox).

Te-ar mai putea interesa