Franke FSM 86 H XS, aparat cu grill și 8 programe

Producătorul elvețian Franke a scos pe piață un nou cuptor incorporabil numit Franke FSM 86 H XS. Față de alte modele (mă refer la FSM 86 H BK și FMA 97 P XS), acesta are un număr de 8 programe și culoare inox. Precum modelele amintite anterior, și acest are diferite dotări care ușurează întreținerea și gătirea.

Cuptorul are o capacitate de 71 litri, iar consumul energetic e unul mi deoarece are clasa A.
Printre facilitățile integrate în acest model aș aminti sistemul de închidere amortizat, gătirea turbo grill și gătirea convențională. Foarte interesant e faptul că aparatul beneficiază de coacere cu microunde și grill
Din imaginea de alături se poate vedea faptul că aparatul e unul de culoare inox și cu un panou de comandă minim.

  • Capacitate 71 litri
  • Clasa A
  • Steam cleaning
  • Multicooking

Aparatul vine cu mai multe lucruri pozitive, printre acestea numărându-se numărul mare de programe. Este vorba despre 8+1 programe.
Capacitatea de 71 litri face ca aparatul să fie unul de tipul XL, adică cu ajutorul căruia să se poată găti cantități mari de mâncare.
Ceva ce aș dori să aibă și alte aparate similare e Smooth2close adică o închidere amortizată a ușii.
Întreținerea e una ușoară deoarece geamul e ușor de demontat, iar sistemul de curățare e unul tip Steam.
Un lucru foarte util e și gătirea pe mai multe nivele, acest lucru fiind datorat în principal faptului că are capacitate mare de 71 l.

Chiar dacă face parte din seria Smart, acest model nu e unul smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil.

Per ansamblu, acest cuptor încorporabil Franke FSM 86 H XS vine ca o variantă premium pentru acele persoane care vor ceva de la un producător european cu reputație. Acesta e specializat pe electrocasnice pentru bucătărie.

Te-ar mai putea interesa