Franke FSM 86 H BK, păreri cuptor de 71 litri

Franke FSM 86 H BK  vine ca o alternativă la modelul FMA 97 P XS și reprezintă o variantă cu volum mare și preț ceva mai mic. Costul de achiziție e mai mic întrucât și dotările sunt intrate puțin la apă. Dacă e să ne uităm pe site-ul Franke atunci grafic e prezentat că modelul mai scump are 14 avantaje, iar cel mai ieftin doar 11. Și cam așa e.

Modelul de față e de 71 litri așa încât să permită gătirea pe mai multe nivele în același timp. Acest lucru fiind numit Multicooking. Și acest model e ușor de întreținut întrucât curățarea se realizează cu abur (Steam cleaning).

  • Clasa A
  • 71 litri
  • Curățare cu abur
  • Producător elvețian

În rândurile care urmează am să evidențiez principalele avantaje ale acestui aparat.
Închiderea ușii e un proces ușor deoarece se face amortizat. Lucrul acesta e denumit Smooth2close.
Are mai multe funcții, printre care dea care ajută la gătirea de pâine. Probabil că ar trebui să scriu că are și 8 programe, cărora oarecum le-am putea spune tot funcții.
Mai sus am scris că e ușor de curățat deoarece are Steam cleaning, iar altceva care ne poate ajuta e faptul că geamul ușii poate fi scos fără unelte. Acest lucru fiind denumit Press to clean.

Spre deosebire de modelul mai scump, cel de față are eficiență energetică A. Adică nu la fel de bună. Acesta ar fi un dezavantaj, iar altul ar fi că prețul e ușor peste medie. Însă, trebuie să ținem cont de faptul că aparatul vine de la un producător elvețian și că e oferită o garanție standard de 3 ani.

Concluzia mea referitoare la acest model Franke FSM 86 H BK e că merită banii în cazul în care doriți un produs calitativ de la un nume în domeniul electrocasnicelor de bucătărie. Acest producător existând pe piață din 1912.

Te-ar mai putea interesa