Electrolux LFT769X, hotă incorporabilă cu un singur motor

Multe hote au o lățime de 60 cm, însă de multe ori nu sunt de ajuns pentru a absorbi tot aburul și mirosul din timpul gătitului. De aceea există plite mult mai mari care se adresează și celor care au plite cu cu lățime tot de 90 cm. Electrolux LFT769X este o astfel de hotă și se folosește de un motor, în trecut multe hote aveau chiar și două motoare, deci un consum mai mare de energie. Evident că această hotă nu a fost concepută pentru a fi folosită cu o plită de la un alt brand. Spun asta pentru că vedem caracteristici Hob2Hood, adică se sincronizează cu plita și nu mai trebuie să faceți prea multe selecții.

Un model decorativ este mult diferit de cel incorporabil deoarece nu se poate masca burlanul, deci nu se montează mobilier suspendat și evacuarea trebuie să fie pe același perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

  • Este o hotă cu un design modern și cu lățime ceva mai mare decât restul – 90 cm (cum este și Bosch DFS097A51), dar și cu niște caracteristici speciale interesante (gen: Hob2Hood).
  • Cu funcția Breeze, hota va împrospăta aerul din bucătărie, iar aceasta poate fi aleasă atunci când nu mai gătiți.
  • Are un motor care face față cu brio oferind o putere de absorbție maximă de 615 mc/h, deci este ideală pentru bucătării puțin mai mari.
  • Aveți de ales cum ventilați încăperea – prin evacuare sau recirculare. Poate că nu puteți găuri peretele deoarece hota nu vine montată pe un perete exterior, deci un filtru de cărbune e singura opțiune.
  • Controlul este unul de tip touch și acesta este prezent doar la modelele care fac parte din serii mai de top.
  • Filtrul inclus este unul din carbon care își face bine treaba și acesta se schimbă o dată la 3 luni, dar depinde și cât veți folosi hota.
  • Îmi plac mai mult hotele cu becuri LED în partea frontală deoarece luminează mai bine plita și panoul ei de control.

Concluzie

Electrolux LFT769X are un consum mic de energie, clase de eficiență foarte bune, performanțe decente, un control electronic plăcut, un design elegant și multe altele.

Te-ar mai putea interesa