Bosch DFS097A51, hotă incorporabilă cu lățime de 90 cm

Hotele sunt de mai multe tipuri și tot la câțiva ani vedem un nou tip de hotă, cele mai populare fiind cele decorative, însă dacă aveți mai mult mobilier suspendat, atunci ar trebui să optați pentru una incorporabilă. Bosch DFS097A51 este o hotă care este ideală pentru plitele foarte mari, adică care au o lățime de 90 cm și nu numai. Astfel de modele costă mai mult deoarece vorbim de performanțe mult mai mari și de o cerere mult mai mică pentru ele.

Să nu neglijăm faptul că această hotă este concepută de un producător foarte apreciat de clienți pentru că oferă soluții competitive și calitatea nu lipsește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

  • Fiind atât de lată – 90 cm (cum este și Heinner DCH-6590TIX), aveți nevoie de un mobilier suspendat mai diferit sau poate este bun și actualul, părțile laterale ajungând chiar și sub mobilierul alăturat. Oricum, sunt oferite și niște schițe care pot fi de folos la instalare.
  • Designul telescopic face ca suprafața de absorbție să fie mai mare, astfel că aburul și grăsimile nu se vor împrăștia prin bucătărie. Filtrele metalice folosite sunt din inox și sunt trei (la restul producătorilor sunt din aluminiu), după cum se vede în imagine.
  • Chiar și lămpile sunt tot trei și folosesc tehnologie LED, pentru a fi un consum ai mic de energie și spațiu mai bine iluminat. Acestea sunt poziționate în partea din spate și reușesc să lumineze chiar și în jurul plitei.
  • Se poate conecta un burlan de 120 cm pentru evacuarea mirosului, și aburului, însă există și varianta recirculării dacă montați un filtru din carbon.
  • Panoul de control este unul destul de restrâns și este poziționat în dreapta, pentru ca designul hotei să fie mai minimalist.

Concluzie

Nu au optat mulți utilizatori pentru astfel de hote, de aceea nici nu sunt foarte multe recenzii. Bosch DFS097A51 oferă clase foarte bune: A pentru iluminare, B la filtrare grăsimii și A la consumul de energie. Acestea sunt cele mai importante și sunt foarte bune dacă e să le comparăm cu hotele mai accesibile sau care sunt foarte vândute (populare).

Te-ar mai putea interesa