Electrolux LFT429X, hotă decorativă cu putere de absorbție mare – 600 mc/h

Electrolux LFT429X este o hotă mai deosebită și se poate vedea după designul său. Cu siguranță nu oricine și-o permite, plus că vorbim de un model cu lățime mai mare. Adică se adresează celor care au plite mai generoase sau poate că nu sunt mulțumiți de hotele cu lățime normală. Panoul de control este negru, astfel că iasă mai bine în evidență la o hotă pe inox. Chiar dacă nu vedem o interfață touch ca la altele, interfața este destul de simplă și prietenoasă.

Aceasta este o variantă decorativă de tip turn dar mai sunt și alte tipuri în caz că vreți să o instalați diferit. Există și un serviciu de montaj dacă nu aveți cunoștințe sau un ajutor, însă nu incluse burlanul. De aceea există și posibilitatea montării unui filtru de carbon, adică se face ventilare prin recirculare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Față de alte hote (incorporabile – Electrolux LFP536X), aceasta se montează direct pe perete, unde trebuie să aveți o priză care poate fi mascată în spatele acelui turn. Dacă nu puteți scoate burlanul prin spate ci numai prin lateral, puteți acoperi parțial hota cu un corp suspendat astfel încât să nu se vadă burlanul. Conform producătorului, aceasta suportă doar un burlan de 150 mm, probabil pentru că e destul de performantă.

Întreținerea este o joacă pentru că vorbim de o hotă realizată din materiale de calitate, chiar și filtrele sunt realizate din aluminiu și pot fi spălate cu ușurință.

Capacitatea de absorbție minimă fiind de 295 mc/h, iar cea maximă este de 600 mc/h (ideală pentru bucătării mari). Nivelul de zgomot diferă de la o treaptă la alta, iar unii utilizatori spun că este cam zgomotoasă (68 dB).

Concluzie

Electrolux LFT429X are clasă energetică destul de bună – Clasa C, adică are un consum anal de numai 96 kWh. Lămpile LED iluminează destul de bine plita dar și în jurul ei, fiind poziționate în față. Există și resigilate, în caz că vreți să mai economisiți niște bani (acestea sunt aparate returnate de clienți și sunt perfect funcționale).

Te-ar mai putea interesa