Electrolux LFP536X review

Electrolux LFP536X e o hotă incorporabilă cu clasa C de eficiență energetică pentru persoanele care doresc să-și amenajeze o bucătărie ca la carte cu electrocasnice încorporabile. Pe piață există mai multe variante, dar aceasta e una de tip telescopic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și care vine cu dotări utile.

Electrolux LFP536X review

Hota are filtru de grăsime care e lavabil, dar poate fi și înlocuit dacă doriți acest lucru.
Iluminarea se face cu LED care asigură o vizibilitate bună și un consum mic de curent.
Motorul din dotare e unul foarte puternic așa încât aerul din bucătărie să fie cât mai curat. Discutăm despre un debit de 250-600 mch (poate fi ajustat pe 3 trepte de viteză). Ar mai trebui adăugat că nivelul de zgomot e unul proporțional cu treapta de viteză aleasă, fiind vorba despre 62-73 decibeli.
Eficiența filtrului de grăsime e una bună, fiind vorba despre clasa D.
Referitor la consumul energetic trebuie scris că aparatul consumă 87 kWh, iar din această cauză are atribuită clasa C. Dar, iluminarea cu LED are clasa A.

Pro

  • Arată bine, fiind un model de culoare inox cu design minimalist.
  • Costul de achiziție e unul corect.
  • Puterea e una suficientă. Debitul maxim de aer absorbit e de 600 mch.
  • Garanția aparatului e una de 5 ani, dar trebuie să înregistrați aparatul pentru a beneficia de ea.

Contra

  • Nu e smart, adică nu are conexiune Hob2Hood

Verdict

Modelul Electrolux LFP536X e unul pentru persoanele care doresc să-și achiziționeze o hotă cu aspect modern. Mai exacte e vorba despre una telescopică din gama Flex 600 și care e de tip încorporabil.
Despre producătorul Electrolux ar trebui să scriu că e unul din Suedia și că e pe locul 2 la nivel mondial la producția de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa