Electrolux LFT766X review hotă tip șemineu

Electrolux LFT766X e o hotă tip șemineu din gama Sense 800, iar pe lângă faptul că e incorporabilă se remarcă cu faptul că are Hob2hood și multiple facilități smart care ajută în bucătărie.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de la numărul 2 la nivel mondial. Cred că se poate vedea și din poza de alături că e un aparat de culoare inox și cu un design minimal.

Electrolux LFT766X review

Modelul acesta are clasa A de eficiență energetică datorită unui consum anual de 55 kWh. Pe eticheta energetică e precizat și un nivel de zgomot maxim de 68 decibeli.
Fiabilitatea aparatului e una caracteristică producătorului Electrolux, fiind vorba despre un model cu garanție 5 ani (dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului).
Motorul e unul puternic, asigurând un debit maxim de aer de 615 mch, iar minimul e de 320 mch.

Păreri pro

  • Are Hob2Hood, adică o facilitate care presupune că aparatul e comandat de plite care au așa ceva. Conexiunea dintre acestea se realizează wireless.
  • Butonul Breeze activează o funcționare silențioasă timp de 60 de minute. Acesta trebuie activat după ce terminați de gătit.
  • Filtrul de grăsime e unul lavabil.
  • Comandarea se realizează prin intermediul unui panou tactil. În acest fel avem comandare ușoară și precisă.
  • Poate funcționa în mod evacuare (cu burlan) și recirculare (atunci când nu aveți orificiu pentru evacuarea aerului viciat).

Păreri contra

  • Costul de achiziție e ușor mare, dar justificat prin faptul că are multe dotări utile.

Verdict

Pe piață sunt multe hote tip șemineu, dar aceasta se evidențiază prin facilități utile care fac gătirea mai ușoară. În acest fel modelul Electrolux LFT766X se va dovedi util celora care au un buget ușor peste medie și care vor ceva fără bătăi de cap.

Te-ar mai putea interesa