Electrolux LFP419X, hotă telescopică de 90 cm

Majoritatea hotelor disponibile au o lățime de 60 cm, dar pot fi și variante mai late pentru acei utilizatori care folosesc plite mari. O hotă de 90 cm este modelul Electrolux LFP419X și am ales să o recomand pe aceasta deoarece este nouă și are un design minimalist, plus că este și telescopică. Deci nu va ieși prea mult în evidență, iar partea care se extinde va ajuta la o absorbție mai bună a aburului și mirosului. Cu alte cuvinte, este o hotă mare și nu prea.

Cât despre buget, trebuie să fie pe măsură deoarece are o capacitate decentă în să nu foarte mare pentru cât costă, dar nu sunt multe hote ca și aceasta. Să nu neglijăm nici faptul că vorbim de un brand suedez (oferă calitate și fiabilitate). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă interesează mai mult raportul preț/performanță, atunci această hotă nu este pentru voi, ci mai degrabă una de la branduri ceva mai comerciale. În caz că ați mai avut aparate de la acest brand și ați apreciat calitatea, atunci nu văd de ce nu ați pune pe listă o astfel de hotă.

Cei care gătesc zilnic aleg de multe ori plite ceva mai mari deoarece oferă mai mult spațiu pentru oale și în centru este arzătorul cel mai performant, dacă vorbim de cele pe gaz cu Wok. Chiar și plitele electrice pot fi mai mari însă mă gândesc că nu folosiți una deoarece vorbim de un buget mult prea mare și nu cred că sunteți acel tip de utilizator.

Iluminare este foarte bună deoarece este vorba de o lampă destul lată și puternică. Chiar și în jurul plitei veți avea destulă lumină, iar butonul pentru aceasta este destul de accesibil și nu trebuie să porniți hota. Aveți acces ușor chiar și la filtre și se poate vedea din imaginea de sus că pot fi demontate destul de ușor.

Concluzie

Electrolux LFP419X este o hotă puțin mai deosebită după cum v-am prezentat mai sus, iar dacă o hotă de 60 cm nu ar fi de ajuns (gen Electrolux LFG235S), atunci nu ar trebui să o excludeți pe cea de sus.

Te-ar mai putea interesa