Electrolux LFG235S, hotă gri care poate fi incorporată

Hote accesibile pot fi oferite și de producători de top, iar un model care vi-l recomand este Electrolux LFG235S. Acesta nu poate oferi performanțe foarte mari, luând în calcul prețul, dar poate fi de ajuns pentru o bucătărie de apartament. Pentru a vă face o idee, există un tabel cu ce valoare (putere a absorbție) trebuie să aibă hota în funcție de cameră. Dar mai simplu este să calculați volumul camerei și care îl înmulțiți cu 12 (un coeficient), iar ce rezultă ar trebui să fie puterea hotei.

E bine să aveți o hotă cât mai performantă ca să nu o folosiți tot timpul la treapta mare, însă acea treaptă se alege și în funcție de ce gătiți pe plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Această hotă este perfectă pentru bucătării de circa 12 mp, dar și mai mari în caz că aveți posibilitate a să mai deschideți din când în când geamul. Până la urmă depinde și de cât puteți aerisi, iar dacă nu este posibilă aerisirea, optați pentru hote cât mai scumpe, poate chiar mai performantă decât cea prezentată mai sus (exemplu: Electrolux LFP326AS).

Hotele sunt mai eficiente la capitolul ventilare când alegeți varianta cu evacuare (prin burlan) și nu cu recirculare (cu filtru de carbon). Modelului prezentat i se poate monta un burlan de 150 mm sau chiar filtre din carbon dacă nu vreți să mai faceți gaură prin zid. De multe ori se întâmplă ca hotă să fie montată pe un perete interior și burlanul să arate cam urât pe perete, de aceea filtrele din carbon reprezintă o opțiune pentru unii.

Instalarea să se poate face doar cu ajutorul unui corp suspendat și se vede din imaginea de prezentare. Panoul de control este mai puțin vizibil pentru că hota nu are o parte frontală, însă aveți două slidere pentru lumină și putere, deci va fi destul de ușor să o folosiți.

Concluzie

Electrolux LFG235S este o recomandare foarte bună în special pentru cei care nu ar avea încredere în branduri apărute „peste noapte”.

Te-ar mai putea interesa