Electrolux LFC316X, hotă șemineu

Electrolux LFC316X este o hotă decorativă, adică are se montează direct pe perete fără a mai fi nevoie de un corp suspendat. Modelul prezentat este de tip șemineu daci partea inferioară are o formă similară șemineului, dar mai sunt și cele de tip turn dacă vă plac aparatele cu design mai modern. Ideea e că sunt destul de multe variante care pot fi considerate alternative la aceasta (chiar și cele cu parte frontală înclinată), însă în acest buget sunt destul de puține.

Pot spune că aici este vorba un model popular și nici nu putea fi altfel deoarece oferă exact ce caută clienții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Electrolux LFC316X

Merită sau nu merită cumpărată?

Puterea de absorbție mare sugerează că o puteți folosi chiar și în bucătării mai mari, adică de de până la 16 mp. Totuși, nu vorbim de cea mai performantă hotă de pe piață ca să o putem recomanda oricui, plus că poate unii preferă cele telescopice care sunt mai compacte și mai ușor de instalat plus că puteți masca mai ușor burlanul în caz că nu-l puteți scoate prin spate, ci pe un perete lateral. Se poate întâmpla ca de multe ori ca hota să vină pe un perete interior, astfel că nu prea sunt soluții, dar producătorii oferă filtre de carbon care sunt compatibile cu multe hote noi.

Revenind la hota noastră, aceasta poate fi folosită destul e ușor deoarece are un panou de control mecanic cu butoane simple și ușor de accesat. Fiecare buton are o altă funcție (pentru treapta de putere dorită sau iluminarea LED). Iluminarea hotei poate fi folosită și când nu folosiți efectiv hota, astfel aveți un bec în plus în bucătărie.

Întreținerea hotei este destul de simplă deoarece are filtre metalice lavabile și un exterior din inox. Ținând cont de buget, nu putem avea pretenții să ofere cele mai bune clase de eficiență și acestea pot fi observate de pe eticheta energetică.

Concluzie

Electrolux LFC316X ca multe alte hote de la acest brand,  oferă un plus de calitate și performanță în acest buget și nu merită să faceți vreun compromis (Electrolux LFP419X este de 90 cm în caz că folosiți o plită cu 5 arzătoare).

Te-ar mai putea interesa