Electrolux EW7F249PS review

Electrolux EW7F249PS e o mașină de spălat rufe pentru o familie de maxim 5-7 persoane deoarece capacitatea sa de încărcare e de 9 kilograme. Acest model nu doar are capacitate mare de încărcare ci și vine cu sisteme precum SensiCare și Eco TimeManager.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care se prezintă bine vizual și are o multitudine de facilități utile. Cele mai importante facilități le voi enumera și descrie în rândurile care urmează.

Păreri pro și contra

Mașina Electrolux EW7F249PS având o capacitate mare de 9 kilograme va fi utilă unei familii de maxim 7 membri, iar centrifugarea e una adaptată. Asta deoarece e vorba despre 1400 rotații pe minut. 

Eficiența energetică a aparatului e clasa A cu un consum de 49 kWh la 100 de spălări. 

Despre SensiCare trebuie să scriu că e un sistem care adaptează încărcătura așa încât hainele să nu fie spălate excesiv și să se economisească resurse. Acestea din urmă sunt alocate în funcție de cantitatea de rufe din cuvă.

Dacă vreți să economisiți energie și timp atunci se poate folosi Eco TimeManager care presupune posibilitatea reglării duratei ciclului de spălare.

Fiabilitatea aparatului este una la superlativ deoarece are 10 ani garanție pe motor și 5 ani garanție pe aparat. Pentru a beneficia de acest ultimul lucru e nevoie să înregistrați aparatul pe pagina producătorului.

Dezavantaje ale modelului EW7F249PS a celor de la Electrolux ar fi că nu are uscător integrat și că nu e smart.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii, având integrate o multitudine de facilități utile și venind de la un producător de top – Electrolux.
Dacă sunteți interesați de un uscător atunci recomand modelul Whirlpool W6D84WBEE, iar dacă vreți o mașină similară atunci recomand Indesit MTWA91284WEE deoarece are tot o capacitate de 9 kilograme.

Te-ar mai putea interesa