Indesit MTWA91284WEE, mașină de spălat rufe de 9 kg – câteva păreri

Mașinile de spălat rufe sunt de mai multe tipuri însă cele mai populare sunt cele cu încărcare frontală, cum e și cea de jos. Indesit MTWA91284WEE este o variantă ceva mai performantă care o puteți alege în special dacă aveți de spălat mult pentru că vorbim de o capacitate de încărcare de până la 9 kg. Aceasta variază în funcție de programul ales și apreciez faptul că are același dimensiuni ca un model clasic. Adică este vorba de o adâncime tot de 60 cm, iar aceasta este irelevantă dacă va fi pus lângă mobilier și nu în baie sau pe un hol unde ar fi bine să fie cât mai compact.

Designul mașinilor de la acest brand rămâne destul de neschimbat și nici nu prea ai ce să-i reproșezi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Poate că la prima vedere nu pare a fi o mașină de spălat rufe prea specială, însă după caracteristicile sale tehnice se poate spune că nu este un model chiar simplu. Mă refer la capacitate de încărcare care nu este prea des întâlnită la modele cu preț similar (de la concurență). Indesit MTWA81484WEU este o variantă aproape similară doar că spală 8 kg și stoarce puțin mai bine, că în rest nu văd deosebiri majore. Chiar și în cazul acelui model, vorbim de un design similar dar plăcut și nu cred că ar avea mare importanță cum arată.

Merită să alegeți un aparat cât mai nou deoarece oferă și clasă energetică foarte bună, iar în cazul de față vorbim de clasa C, adică de un consum foarte mic. Mai precis, este vorba de un consum de circa 65 kWh la 100 de spălări. Chiar și celălalt model care l-am recomandat are un consum similar, așa că optați pentru care vă convine mai mult pentru nu sunt diferențe mari între ele și poate că vă convine mai mult prețul uneia dintre ele.

Concluzie

Indesit MTWA91284WEE reprezintă un adevărat ajutor și nu are un consum atât de mare, după cum am menționat astfel că veți avea costuri lunare mai mici.

Te-ar mai putea interesa