Electrolux ESM43200SX, review model slim cu 8 programe

Dacă nu doriți să vă cumpărați o mașină de spălat vase incorporabilă (Bosch SMV4HVX32E) sau semi incorporabilă (EES47310IX) atunci aveți varianta unui model clasic precum Electrolux ESM43200SX. Spre deosebire de alte modele acesta este unul compact întrucât are o adâncime de 45 cm.

Această mașină vine cu un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un aspect foarte simplu și cu o multitudine de facilități utile.
Se poate observa în poză de alături că este vorba despre un model de culoare inox și care număr este incorporabil (nici măcar parțial).

Păreri pro și contra

Pe lângă faptul că are un consum energetic redus, acest model vine cu un număr de 8 programe. Discutăm despre clasa E cu un consum energetic de 75 kwh la 100 de spălări. Acest consum redus de energie trebuie mulțumit faptului că are o capacitate modică de spălare (10 seturi) și faptului că se folosește de uscare naturală. Acest ultim lucru poartă denumirea de AirDry și presupune că la sfârșitul programului aparatul deschide ușa și permite aerului natural să intre în interior pentru a usca vasele.
Nivelul de zgomot a unul normal deoarece e vorba despre 49 decibeli.
Întrucât mai sus am scris că e slim, trebuie să știți că dimensiunile acesteia sunt 85x45x62 (îxlxa cm).
În privința fiabilității trebuie să știți că stă foarte bine întrucât motorul este unul tipic invertor cu garanție 10 ani. Aparatul are o garanție standard de 2 ani.

Singurul dezavantaj ar fi că nu este un model smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. În opinia mea, faptul că este standard (adică nu e  incorporabil) nu este un dezavantaj.

Concluzia mea referitoare la modelul Electrolux ESM43200SX este că își merită banii dacă vreți ceva care să vă ajute în gospodărie (cu care să aveți parte ca noi și mai mult timp liber).

Te-ar mai putea interesa