Bosch SMV4HVX32E, review model smart 13 seturi

Cu toții știm cât de greu este să îți amenajezi o bucătărie incorporabilă, dar cei de la Bosch vin în ajutorul nostru cu modelul Bosch SMV4HVX32E. Evident că este vorba despre o mașină de spălat vase incorporabilă eficientă și cu software smart.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care are integrată cea mai nouă tehnologie, adică Home Connect. Cred că vedeți din poza de alături că este vorba despre un model complet incorporabil.

Motive pentru care merită cumpărată

Referitor la părți pozitive și negative trebuie să scriu despre Bosch SMV4HVX32E că stă excelent și că are mai multe părți pozitive. Acestea le voi menționa în rândurile care urmează.
Înainte de toate trebuie să scriu că acest model incorporabil este unul premium, motivul principal fiind faptul că vine de la Bosch (adică un producător german).
Aparatul poate fi controlat de pe un smartphone deoarece are facilitatea Home Connect.  Mai mult de atât, acesta poate fi controlat vocal prin intermediul asistenților precum Alexa. Dacă doriți să faceți aparatul mai silențios atunci prin intermediul aplicației puteți reduce zgomotul la minim timp de maxim 30 de minute.
În cazul în care doriți să fiți la curent cu starea spălării puteți urmări informațiile de pe telefon sau spotul luminos proiectat pe podea. Acest ultim lucru poartă numele de Info Light.
Nu trebuie să vă bateți prea mult capul cu programele deoarece acest aparat vine cu programe automate.
De asemenea aparatul are senzor pentru încărcare care ajută la economisirea de resurse atunci când spălați mai puține vase.

Ca dezavantaj ar trebui pensionat că are un cost de achiziție ușor mare, dar are o capacitate medie de spălare și facilitatea smart numită Home Connect.

Per ansamblu aș recomanda acest model celor la care doresc să își amenajeze o bucătărie incorporabilă cu produse de calitate superioară. Iar, dacă vreți ceva mai ieftin (fără Home connect) atunci recomand Bosch SGV4HVX31E.

Întrebări frecvente

Cât curent consumă?

Aparatul are clasa E de eficiență energetică cu un consum de 94 kWh la 100 de spălări.

Cât este garanția?

Mașina are o garanție standard de 2 ani, dar dacă înregistrați produsul pe pagina producătorului atunci puteți beneficia de 5 ani garanție.

Cu ce asistenți vocali funcționează?

Doar cu Amazon Alexa deoarece există un parteneriat între Amazon și Bosch.

Te-ar mai putea interesa