Electrolux EES47310IX, review model semi-incorporabil

Electrolux EES47310IX este o mașină de spălat vasele semi-incorporabilă spre deosebire de Bosch SMV4HVX32E care e complet incorporabilă. Capacitatea e una medie de 13 seturi, iar pentru spălarea vaselor există 8 programe (printre acestea se numără Rapid, Intensiv, Economic, Auto și Delicat).

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor. Din imaginea de mai jos puteți observa că aparatul are panoul de comandă vizibil, lucru caracteristic modelelor semi-încorporabile.

Păreri pro și contra

Modelul acesta are mai multe lucruri avantajoase, iar pe cele care contează mai mult le voi descrie în rândurile care urmează.
Eficiența energetică e una foarte bună. E vorba despre clasa D cu un consum de curent de 84 kWh la 100 spălări.
Pentru o uscare eficientă (energetic și dpdv al rezultatului) acest model are AirDry. Probabil ar mai trebui să adaug că producătorul se laudă că uscarea e de 3 ori mai eficientă.
Dacă nu vreți să vă preocupați prea mult cu alegerea programului de spălare atunci se poate folosi Auto Sense. Mai exact, aparatul are senzori inteligenți care ajută la reglarea timpului, temperaturii și cantității de apă folosite.
Alt lucru de care trebuie să țineți cont de faptul că are o garanție lungă. Mai exact aparatul are o garanție de doi ani, iar motorul are 10 ani garanție. Dacă înregistrați produsul pe pagina Electrolux.ro atunci beneficiați de 5 ani garanție datorită facilității Confort Max.

Singurul dezavantaj ar fi faptul că nu e smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon smart, dar în schimb are o tehnologie interesantă numită Auto Sense (despre care am scris mai sus).

Un astfel de aparat EES47310IX de la Electrolux se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele interesate în a-și amenaja o bucătărie modernă.

Întrebări frecvente

Cine produce modelul Electrolux EES47310IX?

Acesta este produs de Electrolux care este numărul 2 la nivel mondial are sediul în Suedia și dețin alte trenduri precum Aeg.

Este disponibil prin Rabla?

În funcție de magazinul de la care doriți să cumpărați acest model acest serviciu poate fi disponibil. Fac referire la Rabla ca fiind un serviciu deoarece unele magazine oferă un card cadou în schimbul produsului vechi.

Cât consumă pe spălare?

Consumă circa 9,9 litri apă și 0,84 kWh curent

Te-ar mai putea interesa