Electrolux EOD6P60X review

Cuptorul Electrolux EOD6P60X e unul de generație nouă pentru persoanele care doresc ceva cu capacitate peste medie și facilități moderne (aș aminti posibilitatea gătirii cu abur). Cred că ar trebuie să scriu că acest aparat se adresează celora care gătesc mult și preparate de dimensiuni mari.

Comparativ cu modele mai ieftine acesta are SteamBake (gătire cu abur) așa încât preparatele de patiserie și puiul să se facă mult mai bine (mă refer în special la o preparare uniformă) și Even Cooking. Acest ultim lucru presupune o distribuire uniformă a căldurii. Ar mai trebui să adaug că aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ca avantaj trebuie să scriu că întreținerea aparatului nu e una dificilă întrucât vine cu autocurățare pirolitică. Acest lucru presupune că aparatul se încălzește la o temperatură care transformă grăsimea în reziduuri.
Un alt lucru care nu trebuie neglijat e faptul că aparatul are capacitate mare de 72 litri așa încât să puteți găti cantități mari, dar și mai multe alimente în același timp.
Pe lângă aceste multiple avantaje aparatul are și multe funcții de gătire precum grill, coacere, gătire cu abur, pizza etc. Acestea ne vor ajuta să preparăm diverse preparate fără a face anumite setări.

Ca dezavantaje ar trebui precizat că aparatul nu e unul smart și nu are sondă. Alternative cu așa ceva ar fi BSE798380M și EOB9S31WX, dar costă de 2-3 ori mai mult.

Per ansamblu, recomand modelul Electrolux EOD6P60X celora care vor un cuptor încorporabil ușor de folosit și de la un producător suedez reputabil. Acesta e pe locul 2 la nivel mondial, iar aparatele acestuia au garanție de 5 ani (trebuie parcurși pașii pentru înregistrarea produsului). Despre produsele acestuia trebuie scris și faptul că arată foarte bine deoarece brandul e câștigător al Consumer Choice Awards 2022.

Te-ar mai putea interesa