AEG BSE798380M review

AEG BSE798380M e un cuptor încorporabil modern cu facilități precum wireless și Steamify. E un model pentru acele persoane care doresc să-și amenajeze o bucătărie cu incorporabile de calitate și care să poată fi controlate de pe telefon. Aș putea spune că vine ca o alternativă la modelul Electrolux EOB9S31WX, diferența dintre ele putându-se vedea din această comparație.

E un model de 70 litri cu clasa A++ de eficiență energetică și un aspect plăcut. Acest lucru se poate vedea din imaginea de alături, iar un alt lucru vizibil e că are panoul de comandă touch.
Cred că ar trebui să precizez faptul că fiind un model premium are și un cost ceva mai mare. Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » care reflectă dotările de generație nouă și care nu sunt întâlnite la alte modele.

Cuptorul incorporabil de față vine de vine cu o multitudine de lucruri utile integrate care-l diferențiază față de alte modele. Spre exemplu, aș aminti garanția de 5 ani (dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului), Steamify și senzorul de temperatură.
Senzorul de gătire e unul dintre cele mai utile lucruri și care îl întâlnim doar la modele premium. Acest senzor ajută la obținerea unor rezultate perfecte.
Un alt lucru util e faptul că are facilitatea wireless, acest lucru permițând controlarea aparatului de la distanță (de pe telefonul mobil).

Singurul dezavantaj al acestui cuptor AEG BSE798380M e că are un cost ceva mai mare decât cuptoarele standard, dar gătirea se realizează precis.

De final trebuie să recomand modelul acesta celora care vor un aparat premium pentru gătirea unei cantități mari de alimente într-un mod cât mai bun posibil.
Despre producătorul AEG trebuie să scriu că e unul german, fiind deținut de cei de la Electrolux. Acesta e și motivul pentru care tehnologiile sunt împrumutate, iar aspectul produselor AEG și Electrolux e similar.

Te-ar mai putea interesa