Electrolux EOB9S31WX, cuptor cu wifi

Cuptorul încorporabil Electrolux EOB9S31WX e pentru acele persoane care doresc un electrocasnic ușor de folosit și care să integreze multă tehnologie utilă. Comparativ cu alte modele acesta se diferențiază cu faptul că are Connected Cooking, adică e oferită posibilitatea controlării aparatului de la distanță prin intermediul telefonului.

E un cuptor cu capacitate medie (70 litri), multe facilități utile și un consum mic de curent. Are clasa A++ de eficiență energetică datorită faptului că are consum energetic de 1,1 kWh per ciclu.
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun de la Electrolux.

Aparatul are senzor de gătire numit Food Sensor. Acesta te va ajuta să gătești perfect, iar acesta consider că e un mare avantaj pentru bucătarii profesioniști.
Controlul nu e doar precis, ci e și ușor de utilizat deoarece are panou de comandă tactil.
Poate găti cu abur, lucru numit Steamify. Mai exact, introduci temperatura, iar paratul face setările.
Are Connected Cooking, adică poți face diverse setări de pe telefon așa încât să ai parte de mai mult confort.
Dacă timpul nu e de partea ta atunci poți folosi funcția de încălzire rapidă. Aceasta are o durată de pre-încălzire mai scurtă decât încălzirea convențională.

Ca dezavantaj trebuie să precizez prețul care e ceva mai mare decât la modelele non smart, dar acest aparat are un foarte bun raport preț/dotări. Asta deoarece pe piață sunt puține înspre deloc cuptoare smart și puține au sondă/senzor gătire.

Eu recomand acest cuptor celora care vor să facă o mâncare perfectă într-un electrocasnic conectat și care să fie încorporabil. Despre Electrolux nu cred că mai trebuie să scriu că e numărul 2 la nivel mondial și că aparatura lor e una premium.

Te-ar mai putea interesa