Electrolux EMS4253TEX, păreri cuptor cu microunde incorporabil

Electrolux EMS4253TEX este un cuptor cu microunde de tipul incorporabil pentru acele persoane interesate în ceva care să se integreze perfect în bucătărie. Venind de la Electrolux avem garanția unui produs de calitate deoarece producătorul e numărul 2 la nivel mondial.

Acest electrocasnic vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care vine cu o capacitate de 25 litri și un aspect premium (după cum se poate vedea din imaginea de alături). Dacă vă doriți ceva pe negru atunci recomand modelul LMS4253TMX.

Păreri pro și contra

Cred că ar fi corect să încep cu aspectele mai puțin plăcute, adică faptul că are un preț ușor crescut față de alte cuptoare incorporabile (în special față de cele standard). Iar, prin „ușor crescut” vreau să spun că dublu.

Sunt mai multe aspecte pozitive de care trebuie ținut cont când vine vorba despre modelul Electrolux EMS4253TEX. Printre acestea se numără garanția de 5 ani, dar și lucrurile de mai jos:

  • Materialele sunt unele superioare așa încât fiabilitatea sa să fie cât mai bună. De exemplu, cavitatea interioară e una din inox.
  • Arată foarte bine. Aspectul său permite asortarea cu orice mobilier și cu orice culoare ar avea pereții.
  • Puterea e una mare de 900W, iar grill-ul are 1000W. Aparatul având 8 nivele de putere.
  • Dimensiunile sunt unele compacte de 60x38x39 lxaxî cm.
  • Utilizarea este una foarte ușoară deoarece panoul de comandă e unul simplist.

De final, trebuie să scriu că recomand un astfel de cuptor celora care-și doresc amenajarea unei bucătării moderne ca funcționalitate și aspect.
În trecut, astfel de aparate erau o raritate, dar mai nou le vedem tot mai mult la cei care-și amenajează bucătării moderne. Pe lângă faptul că e foarte rezistent, acesta o să ne ajute foarte mult la prepararea anumitor mâncăruri de tip semipreparate sau la operațiuni simple (încălzire, dezghețare etc).

Te-ar mai putea interesa