Electrolux LMS4253TMX, păreri cuptor microunde incorporabil

Electrolux LMS4253TMX e un cuptor cu microunde mai special deoarece e unul incorporabil. De asemenea acesta are toate dotările pe care le are un cuptor incorporabil standard.
Deoarece vine de la un producător cunoscut (Electrolux e numărul 2 la nivel mondial), acesta e realizat din materiale de calitate. Spre exemplu, acest model este unul cu interior din inox.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un produs care poate fi incorporat și e disponibil în mai multe culori. Aparatul de față fiind pe culoare negru cu gri, dar există și un model complet pe negru (LMS4253TMK).

Electrolux LMS4253TMX

Păreri pro și contra

Cuptorul acesta e benefic deoarece te va ajuta să prepari rapid diverse preparate. De exemplu, prin atingerea unui buton poți face operațiuni precum decongelare, topire sau reîncălzire.
E un aparat sigur întrucât are funcție de blocare pentru a proteja copii. Această blocare se referă la faptul că poate fi blocat panoul de comandă.
O funcție foarte utilă e cea de grill care ajută la prepararea diverselor mâncăruri precum pui la grătar.
Nu trebuie să stăm după aparat pentru a vedea dacă și-a terminat treaba deoarece la finalizarea programului ne semnalizează sonor acest lucru.
Dacă ar fi să fac un rezumat al avantajelor atunci acesta ar fi:

  • Încălzește mai uniform
  • E realizat din materiale de calitate (interior din inox)
  • Design elegant

Din păcate, acest model nu e unul care să aibă rotisor. Dacă vreți neaparat o astfel de facilitate atunci puteți alege microunde cu rotisor sau cuptor cu rotisor, aparate care le găsiți aici.
Un rezumat punctual al dezavantajelor ar fi:

  • Costul un pic cam mare
  • Că nu are rotisor

Ca o concluzie trebuie să scriu despre aparatul Electrolux LMS4253TMX că e unul perfect pentru persoanele care vor să-și facă o bucătărie cu aparatură electro incorporabilă.
Pe piață o să găsiți și alternative mai ieftine, dar acesta are numeroase avantaje din moment ce are un preț superior. O parte din avantaje le-am menționat mai sus.

Te-ar mai putea interesa