Electrolux EFP60460OX, hotă incorporabilă puternică pe inox

Hota incorporabilă Electrolux EFP60460OX este una destul de interesantă deoarece oferă performanțe excelente, motiv pentru care mulți au optat pentru aceasta. Bineînțeles, acest brand oferă și variante mult mai accesibile dar nu oferă aceleași specificații. Merită să alegeți o variantă ca cea de jos prezentată și veți scăpa rapid de mirosul și aburul din bucătărie. Capacitatea de evacuare se alege și în funcție de mărimea camerei, însă una performantă ca cea de jos poate fi utilă pentru oricine.

Aceasta se instalează precum alte modele incorporabile și este necesar un corp suspendat special. Astfel doar partea frontală și inferioară vor fi vizibile, iar panoul de control este destul de restrâns pentru că nu are multe funcții. Acesta se află în partea dreaptă și în puteți accesa după ce extindeți partea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu aveți loc pentru o hotă decorativă și nici o evacuare pe peretele din față, ci doar pe lateral. De aceea, hotele incorporabile sunt alegerea mai bună și puteți masca burlanul cu ajutorul mobilierului. Aveți și posibilitatea să puneți filtre din carbon pentru că acceptă o alternativă la ventilare – recirculare.

Burlanul de aerisire este ceva mai mare la hotele cu performanțe superioare, la hota de sus fiind de 150 mm. Nu este recomandat să montați nici o reducție pentru că nu va funcționa în condiții optime.

Păreri pro și contra

La partea de eficiență impresionează la câteva capitole și nu veți găsi ceva mai bun în acest preț. Oricum, nu o veți alege pentru cât este de eficientă, ci pentru cât este de performantă. Chiar dacă are un singur motor, își face destul de bine treaba și debitul maxim de aer absorbit poate ajunge și la 603 mc/h. Bineînțeles, puteți alege un dintre trepte dorite, iar nivelul de zgomot poate diferi.

Electrolux EFP60460OX este un model foarte popular pentru că vorbim de un brand cu experiență în domeniu. Doar voi puteți decide dacă acest model vi se potrivește și poate că aveți un buget flexibil. Oricum, reprezintă o alegere bună și nu veți simți niciodată nevoia să o schimbați. Puteți găti fără probleme chiar și pe toate arzătoarele plitei, hota își face treaba destul de bine.

Te-ar mai putea interesa