Arctic AHI60B, hota incorporabilă decorativă cu putere absorbţie 310 mc/h

Dacă sunteţi interesaţi de un electrocasnic de îndelungă folosinţă de tipul hotă atunci modelul Arctic AHI60B ar fi recomandarea mea. Se evidenţiază vizual prin faptul că e un model incorporabil de tipul decorativ.
Nu doar că arată bine, dar are şi o capacitate mare de 310 mc/h pe partea de absorbţie. Aceasta poate fi reglată prin 3 trepte, iar de acestea vor depinde consumul energetic, zgomotul şi alţi parametri.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi funcţional. Din poza de alături se poate vedea că e un model negru complet. Culoarea va face ca aparatul să se integreze perfect în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei.
Designul aparatului nu e unul unic deoarece pe piaţă există şi alte branduri care comercializează produse similare ca aspect.


Păreri pro şi contra

Arctic AHI60B e o hotă care vine cu o putere de absorbţie mare de 310 mc/h chiar dacă are un singur motor. Trebuie ştiut că aceasta e puterea de absorbţie maximă, minimul fiind de 130 mc/h. Puterea poate fi reglată pe 3 trepte, nivelul de zgomot fiind direct proporţional cu puterea şi poate ajunge la 61 decibeli.
Dimensiunile sale nu sunt deloc mari, fiind vorba despre 65x60x34 ÎxLxA cm. Cât despre greutate… trebuie ştiut că aceasta e de 7kg.
Întreţinerea aparatului e una foarte simplă deoarece vorbim despre filtru anti-degresare lavabil. Deci, va fi uşor de spălat sau de înlocuit atunci când nu mia poate fi spălat.

În cazul în care vă doriţi un electrocasnic aspectiv cu care să puteţi să gătiţi fără mirosuri ori abur atunci acest model de la Arctic ar fi recomandarea mea.
Brandul e unul românesc care aparţine de Beko cu diferenţa că Arctic e comercializat în Balcani, iar Beko în întreaga Europă.
Aparatul are o fiabilitate bună, iar dacă doriţi puteţi să-i extindeţi garanţia la 3-4 ani cu nişte costuri mici aşa încât să-i creşteţi fiabilitatea… dacă se poate spune aşa.

Te-ar mai putea interesa