Electrolux EFG516X, hotă incorporabilă cu finisaj inox

Sunt mai multe tipuri de hote incorporabile, iar cea de jos Electrolux EFG516X este unul care nu este atât de evident deoarece se incorporează aproape complet (ca la Turbionaire TLN50B). Cu alte cuvinte, panoul de control se află în partea de jos și nu în față, iar interacțiunea este relativ la fel cu butoane mecanice. Nici nu ar fi avut sens butoane senzitive deoarece trebuie să fie vizibile pentru utilizator, plus că trebuie să fie și bine iluminate, adică hota trebuia să fie neagră sau măcar zona una se află panoul de control.

Are un preț corect ținând cont de design, materiale, brand și performanțe. Evident că alegerea finală este a voastră și poate că nu puteți pune altă hotă, decât una care se incorporează precum cea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat mai sus, se integrează diferit de alte hote din același segment și se vede din imaginea de sus. Aș putea spune că se montează precum o plită doar că partea care nu se vede are o înălțime mult mai mare. Se poate monta un burlan de 150 mm sau un filtru din carbon activ (opțional).

Se adresează unui număr mare de utilizatori deoarece aveți două modalități de ventilare și indicator de înlocuire filtru carbon este un plus pentru acest model. Tot mai multe hote noi vine cu această opțiune deoarece de multe ori nu putem scoate burlanul astfel încât să fie și mascat, de aceea trebuie să existe alternative. Poate că acel filtru nu este la fel de eficient precum burlanul, însă își face treaba și trebuie înlocuit la o anumită perioadă.

O altă caracteristică care nu o vedeți prea des este Hob2Hood, adică vă recomand să alegeți o plită din aceeași generație pentru a vă bucura de această noutate (hota se reglează singură în funcție de cum folosiți plita).

Concluzie

Electrolux EFG516X poate fi folosită cu telecomandă care nu este inclusă, astfel nu trebuie să stați lângă ea ci vă puteți vedea de următorul fel de mâncare sau de un desert.

Te-ar mai putea interesa