Turbionaire TLN50B, păreri hotă incorporabilă

Brandul Turbionaire specializată în climatizare și ventilație a pus în vânzare modelul de hotă Turbionaire TLN50B. Este o hotă incorporabilă realizată din materiale de calitate și care asigură un debit de absorbție de 310-430 mc/h.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un model care arată bine și care stă bine pe partea de eficiență. În cazul în care vă preocupă consumul energetic, atunci trebuie știut că pe ar consuma undeva la 42 kWh.
Dacă nu vă puteți da seama despre culoarea aparatului din poza de alături atunci trebuie să scriu că este vorba despre negru mat.

Păreri pro și contra

Hota Turbionaire TLN50B este una realizată din materiale de calitate. De exemplu, la construcția sus au folosit inox, iar filtrul este unul din aluminiu.
Ca în cazul altor hote moderne și aceasta poate funcționa în două metodă de ventilare. Acestea sunt evacuare și recirculare. 
În privința filtrului de grăsime trebuie să scriu că este vorba despre unul în cinci straturi care detașabil și lavabil.
Controlarea electrocasnicului se face în mod manual prin intermediul unui panou de comandă mecanic. Viteza aparatului poate fi reglată pe 3 nivele în funcție de câte vase aveți pe plită sau de alte lucruri.
Un alt lucru pozitiv este că există mai multe alternative la acest model (pe care le puteți vedea aici), toate venind de la Turbionaire. În acest fel puteți alege model de putere diferită sau cu o culoare diferită. Spre exemplu există modele pe negru și modele pe argintiu.

Din păcate nu are facilități smart, adică nu poate comunica cu un telefon sau cu o plită.

Per ansamblu, acest model se va dovedi suficient pentru o familie de 3-4 persoane care gătește des. Debitul de aer e unul suficient așa încât mirosul și aburul să fie unul evacuat din bucătărie.
Dacă sunteți interesați de accesoriile incluse în pachetul acestei hote, atunci trebuie să știți că pe lângă hotă în pachet este livrat cablul de alimentare și o reducție. Este vorba despre o reducție de la 150 la 120 mm.

Te-ar mai putea interesa